NAKON PREVARE

Žena Kristijana Golubovića napustila njihov zajednički stan i tražit će zabranu prilaska

Ivana se navodno iselila iz njihovog stana u centru Kraljeva i otišla navodno kod majke sa njihovom kćerkom

Ivana i Kristijan Golubović. Kurir

Fu. M.

14.5.2021

Kristijan Golubović je prvi put javno priznao da je prevario suprugu Ivanu sa Kristinom Spalević, a njegova supruga je navodno bila van sebe kada je sve to vidjela.

Ivana se nakon toga navodno iselila iz njihovog stana u centru Kraljeva i otišla navodno kod majke u selo Ratina sa njihovom kćerkom.

Ona takođe, navodno planira da traži zabranu prilaska.

- Ivana je ovog puta potpuno van sebe. Iako odavno ne gleda rijaliti, snimke njenog supruga i Kristine su joj pokazale rođake i ona ne može da vjeruje da je to uradio tako javno i još da se poslije svega drži sa rijaliti učesnicom za ruke. Dok je još bila pod utiskom svega pozvala je advokata, kojeg je i mnogo puta ranije pozivala pa odustajala od rastanka, ali ovog puta je tražila savjet kako da se razvede. Ali, to nije jedino, ona je tražila i da se konsultuju oko toga da Kristijan dobije zabranu prilaska njoj i kćerki, te da dijete viđa samo kako sud odredi ili Socijalno - kazao je izvor "Kurira".

Problemi Golubovića u rijalitiju. Kurir

- Ona ide na to da Kristijan ima burnu prošlost i da će sve institucije biti na njenoj strani da mu se dozvoli da dijete viđa samo u kontrolisanim uslovima. Ne znam šta će biti njeni argumenti za takav zahtjev i da li se Ivana sprema da progovori o Kristijanu i nekim poslovima za koje zna, ali detalje razgovora sa advokatom ne znam, kaže izvor blizak Ivani i dodaje:

- Ona mu je mnogo puta prešla preko rijaliti prevara, pravila se da ih nije shvatala ozbiljno, da se nisu desile ili da jednostavno za njih ne zna. Ali,sada joj je prekipjelo. Čekala ga je toliko dugo da izađe iz zatovra, da bude uz njihovu kćerku kojoj fali očinska figura, a on je odmah ušao u rijaliti. I još je napravio budalom pred svima. Ona više ne može da prođe Kraljevom, da ljudi ne zure u nju. Zato se povukla na selo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.