RONALDOVA VJERENICA

Georgina troši hiljade eura na "krpice", ali za posteljinu ne daje više od 10 eura

Mnoge je iznenadilo što je, uprkos pozamašnoj svoti na bankovnom računu, Georgina i dalje vjerni kupac jedne švedske robne kuće, poznate po povoljnim cijenama i jednostavnom, funkcionalnom dizajnu

Georgina I Kristijano su se upoznali 2016.. Arhiv

A. J.

16.5.2021

Fudbaler Kristijano Ronaldo (Cristiano 36) i španska manekenka Georgina Rodrigez (Rodriguez, 27) upoznali su se 2016. godine dok je ona radila kao asistentkinja u "Gucci" prodavnici. Zaljubili su se na prvi pogled i ubrzo dobili ćerku Alanu Martinu.


Georginin život drastično se promijenio otkako se vjerila za portugalskog reprezentativca. Na najmoderniju dizajnersku odjeću i modne dodatke troši ogromne svote novca, a njen vjerenički prsten vrijedan je čak 663.000 eura.


Manekenka mnogo zarađuje i zbog brojnih saradnji s brendovima na Instagramu, gdje je prati više od 24 miliona korisnika. Svojim pratiocima redovno se hvali objavama s luksuznih putovanja i iz privatnih aviona.


Mnoge je iznenadilo što je, uprkos pozamašnoj svoti na bankovnom računu, Georgina i dalje vjerni kupac jedne švedske robne kuće, poznate po povoljnim cijenama i jednostavnom, funkcionalnom dizajnu. Naime, na njenim starijim objavama mogla se uočiti hranilica čija je cijena 13 eura, ali i dječiji sto i stolice u vrijednosti od 46 eura.

Ovoga puta odlučila se za posteljinu za bračni krevet s uzorkom srca poznatog lanca, koja košta samo 10 eura.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.