ISKRENA

Elma Sinanović: Izgubila sam čovjeka koji me najviše volio

Otkrila nepoznate detalje o svom životu.

Elma Sinanović: Nikad nisam bila optrećena time da li mene neko voli ili ne. Instagram

A. Z.

24.5.2021

Pjevačica Elma Sinanović otkrila nepoznate detalje o svom životu u gostovanju u jednoj emisiji.

- Moram da priznam da sam imala mnogo sreće u životu. Nikad nisam imala neke negativne komentare, imala sam sreću da me publika voli. Najteže je biti u svom selu, kako kažu, kad god pjevam u Novom Pazaru sve je prepuno, i svaki put se prijatno iznenadnim – kaže pjevačica.

Fokus joj je uvijek bio na karijeri.

- Nikad nisam bila optrećena time da li mene neko voli ili ne, ja se trudim da moje pjesme budu kvalitetne – priča Sinanović.


Elma Sinanović: Ja sam izgubila čovjeka koji je mene volio najviše na svijetu. Instagram

Iako je veoma uspješna u svom poslu, Elma na prvo mjestu stavlja svoju porodicu.

- Porodica je uvijek na prvom mjestu, i tako će uvijek biti. Porodica mi daje neki oslonac i puni mi baterije, danas je malo sve to iskrivljeno, i taj sistem je poremećen. Ja mislim da je najbitnije kad porodica funkcionira - dodala je pjevačica.

Sinanović se dotakla svog pokojnog supruga koji je prije godinu dana preminuo zbog teške bolesti.

- Ostala sam bez riječi, on je bio jako bolestan, i nekako ne možete nikad da se pomiriti s tim gubitkom. Nikad to ne može da se preboli. Ja sam izgubila čovjeka koji je mene volio najviše na svijetu, toga više neće biti. Udala sam se sa 19 godina i bili smo 25 godina u braku. Ja to ne mogu nikad da prihvatim. Najviše sam se izborila s tim zbog Hulije. U početku sam sastavljala dan po dan, ali jedno jutro sam ustala i riješila da više ne mogu da mislim samo na sebe, već i na svoje dijete, i da joj moram biti i otac i majka. I to me je nekako najviše pokrenulo i dobila sam snagu. Život ide dalje – ispričala je pjevačica u emisiji "Magazin In".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.