EKSKLUZIVNO

Kija Kockar za "Avaz": Zašto sam 32. rođendan proslavila u Sarajevu

Proslavila rođendan u glavnom gradu Bosne i Hercegovine

Razgovarala: Merjem Begović
  • Kija Kockar u Sarajevu

    Kija Kockar u Sarajevu

    Foto: Avaz


Posljednjih dana Kristina Kija Kockar, pjevačica i prva pobjednica rijalitija Zadruga, boravi u Sarajevu. Pronašli smo je u jednom sarajevskom kafiću gdje smo je zatekli u dobrom raspoloženju i društvu prijatelja.

Kija je za portal "Avaza" kazala zašto je svoj 32. rođendan proslavila u glavnom gradu BiH.

- Moja majka i ja često dolazimo u Sarajevo još od kada sam završila osnovnu školu, zato ovaj grad zovemo "naše Sarajevo", a na Otoci sam provela najljepše trenutke. Ovaj put sam došla da proslavim rođendan daleko od Beogradske gužve. Nisam htjela praviti spektakularnu proslavu tako da smo rođendan obilježili večerom, a prijateljice su me iznenadile tortom. Divno sam se provela, išla u bioskop, šetala Baščaršijom i sutra se vraćam u Beograd – rekla je Kija.

Kija o mami Nadici koja je trenutni učesnik Zadruge

Na pitanje kako se osjeća sada kada gleda svoju majku, Nadicu Kamel, preko malih ekrana na mjestu gdje je i ona provela nekoliko mjeseci i sa kojeg je izašla kao pobjednica.

- Čekam mamu da izađe iz Zadruge. Očekujem da će je Sarajevo podržati s obzirom da je ona veliki obožavalac Sarajeva i često je dolazila i prije mog rođenja tako da ima mnogo prijatelja ovdje - kazala nam je Kockar.

Planovi za ovu godinu

Otkrila nam je da će snimiti pjesmu sa Acom Lukasom.

- Nadam se pozitivnim komentarima. Imam mnogo obaveza, uskoro nastupam u Kiseljaku, a nadam se i nastupu u Sarajevu jer se to još nije dogodilo, a mora da se dogodi.

Više o temi Kija Kockar

NAPUNILA 32 GODINE
Kija Kockar slavi rođendan u Sarajevu
NA VRH

Podijeli članak na