EMOTIVNA ISPOVIJEST

Suzana Mančić o samohranom roditeljstvu, gubitku majke i ljubavi u zrelom dobu

Naglasila je da je uvijek imala potrebu, pa čak i dok je imala koronu, da se našminka i dotjera

Suzana Mančić. Agencije

Kurir.rs

30.5.2021

Poznato televizijsko lice Suzana Mančić govorila je o svim aktuelnim temama iz svog života. 

O životu u doba pandemije u Atini je rekla da se još nose maske na ulicama.

- Ja do Atine idem avionom, mnogo je daleko da bih vozila. Situacija jeste bolje, ali oni na ulici i dalje nose maske, osoblje nosi duple maske u restoranima, to mi je mnogo žao. Vakcinacija je u jeku. Ja se još nisam vakcinisala, imam antitela u porastu konstantno, pa mi je glupo, iako moram stalno da radim PCR. Nisam imala jače simptome i na vrijeme sam reagovala, svi koji su tako reagovali su prošli kao ja. Oni koji su čekali i zavaravali se nisu prošli dobro i izgubili smo kolege, prijatelje, komšije. Kad pogledam imenik, žao mi je da obrišem broj- rekla je.


Ljepota donosi dobre stvari

Naglasila je da je uvijek imala potrebu, pa čak i dok je imala koronu, da se našminka i dotjera.

- Ne mora da znači da su svi u depresiji i da se nismo dotjerivale i šminkale za vrijeme karantina. Ja sam prosto, čak i kad sam imala koronu u novembru, ustanem i našminkam se malo da na nešto ličim, da sama sebi budem lijepa. Ljepota mi je donijela mnogo toga lijepog, a nije mi odnijela ništa. Ljepota je dar od Boga i treba ga njegovati, ali se ne oslanjati samo na spoljašnji izgled, moraš da budeš pametan, obrazovan da bi mogao da radiš ovaj posao. Da pratiš šta se dešava u svijetu, da slušaš neku lijepu muziku. Ujutru kad se probudim, ja volim laganu muziku i da mi ništa niko ne priča. I tako mi krene dan, imam svoj riutal, kafa, umivanje ledenom vodom. Uželjela sam se kafane, dobrih tamburaša, dobrog društva i ono što sam primijetila kod sebe i što me je jako zabrinulo, navikla sam se na samoću, da sjedim kući i gledam serije, kao baba neka - rekla je Mančić.


U braku tri godine

Dotakla se i teme samohranog roditeljstva. Nije joj, govori, bilo teško i nije se puno mučila.

- Ništa nije teško kad si Suzana Mančić. Bog me pogledao i kad sam se razvela, nisam imala posla ni prihoda, ali odjednom se sve desilo. Nisam se ja mnogo mučila kao samohrana majka. Biti samohrana majka za jednu običnu srpsku ženu je druga priča, ali za mene nije bilo tako. Muške figure je uvijek bilo, ali mi je najteže bilo kada mi je otišla majka, to je bio veliki udarac. Muškarci ne mogu nešto da pomognu.

Ljubav u zrelom dobu funkcionira. U braku je tri godine.

- Mi smo u braku već tri godine i mi smo u zrelom dobu, to je nešto što stvarno može da funkcira. Volimo slične stvari, radujemo se sličnim stvarima, putujemo po svijetu. Dragocijeni su mi bili njegovi savjeti u nekim trenucima. Korona nam je malo pomrsila konce, mi se nismo vidjeli 107 dana. Poslije se to promijenilo, ljubav funkcionira, uvijek me zove u 10 uvečer da vidi gdje sam - rekla je Suzana u Premijera - Vikend specijalu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.