NAJTEŽI DANI

U 44. godini života preminula kćerka Meri Cetinić

Ivana je izgubila životnu bitku i ostavila porodicu neutješnu

Cetinić: Izgubila kćerku. Agencije

L. K. P.

2.6.2021


Putem svog profila na društvenim mrežama, Meri Cetinić je podijelila svoju bol, najveću koju može osjetiti majka. Njena voljena kćerka Ivana izgubila je životnu bitku i ostavila je neutješnu.


-S neizmjernom boli javljam da je moja ljubljena kćerka Ivana Burić preminula jučer u KBC Split u 44-oj godini. Bila si moj dragulj, tvoja prekrasna poetska duša, puna ljubavi i nježnosti, veliki glazbeni talenat, humor... činile su naš život sretnim, prepun ljubavi. Opaka bolest je prijetila, ali smo je savladavale zajedno. Ovaj put je bila jača, nismo uspjele, sunce moje i dragi Bog te je uzeo k sebi u svoj zagrljaj, prema nebeskim visinama, zvijezdama, a tvojoj neutješnoj majci ostavio najdublju tugu. Tvoje stotine puta ponavljano "mami, I love you" odzvanjat će u mom srcu zauvijek! Počivaj u miru Božjem, najdraža moja Ivi...'


Tužne su to riječi koje je pjevačica podijelila na svom Facebook profilu, objavivši uz to fotografije svoje kćerke Ivane Burić, koja je jučer izgubila svoju životnu bitku i ostavila nju, ali i cijelu porodicu neutješnima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.