GLUMAC U PROBLEMIMA

Armi Hamer na liječenju zbog ovisnosti

Prijatelj blizak porodici Hamer kaže da je Armi odlučan u namjeri da se riješi zavisnosti i da su mu zdravlje i porodica na prvom mjestu

Armi Hamer. AGENCIJE

A. F.

10.6.2021

Američki glumac Armi Hamer (Armie Hammer)  prijavio se u centar za liječenje i rehabilitaciju na Floridi zbog zavisnosti od droge, alkohola i seksa, i to samo nekoliko mjeseci nakon što su svijet šokirale optužbe njegovih bivših djevojaka da ih je silovao i psihički maltretirao.

Hamer je navodno kontaktirao bivšu suprugu Elizabet Čembers (Elizabeth Chambers) krajem maja i poručio joj da je spreman da potraži pomoć i obećao da će da ostane u centru na Floridi u blizini Orlanda koliko god je potrebno, piše Veniti Fer.

- Hamer se 31. maja prijavio u centar na Floridi uz podršku svoje i porodice Čembers. Tamo se nalazi već sedam dana -tvrdi izvor za časopis.

Hamer i Čembers i njihovo dvoje djece navodno su viđeni na aerodromu Veliki Kajman u subotu 29. maja, a izvori tvrde da su svjedočili emotivnom oproštaju.

Glumac je boravio na Kajmanskim ostrvima od decembra prošle godine kako bi bio sa ćerkom Harper i sinom Fordom nakon što su nekoliko mjeseci bili odvojeni uslijed pandemije koronavirusa.

Inače, par je u junu 2020. godine objavio na Instagramu da se razvode nakon 10 godina braka.

Prijatelj blizak porodici Hamer za Veniti fer kaže da je Armi odlučan u namjeri da se riješi zavisnosti i da su mu zdravlje i porodica na prvom mjestu.

Podsjetimo, problemi američkog glumca počeli su u januaru 2021. kada ga je nekoliko bivših djevojaka optužilo za silovanje, psihičko zlostavljanje i misli o kanibalizmu. Policija u Los Anđelesu pokrenula je 3. februara istragu protiv njega, a uslijed stravičnih optužbi i Holivud mu je okrenuo leđa, pa ja zamijenjen na nekoliko projekata.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.