POSLIJE ŠEST GODINA BRAKA

Kanje Vest potvrdio vezu s jednom od najljepših žena na svijetu, uživa s njom gdje je nekada i sa Kim

Naime, 44-godišnji Vest snimljen je u romantičnoj šetnji s 35-godišnjom Ruskinjom

N. Aj.

Kanje Vest

Foto: Arhiv


Reper i dizajner Kanje Vest (Kanye West) ponovo je zaljubljen. I to nakon šest godina braka s Kim Kardašijan (Kardashian), s kojom ima četvoro djece.

Veza o kojoj se već nedeljama šuška sada je i potvrđena snimljenim paparaco fotografijama. Naime, 44-godišnji Vest snimljen je u romantičnoj šetnji s 35-godišnjom Ruskinjom, Irinom Šajk (Shayk), s kojom trenutno uživa u Provansi.

Par je odsjeo u luksuznom hotelu „Villa La Coste“, gdje noćenje košta od 1.100 dolara, pa naviše, a u Francusku su stigli povodom njegovog 44. rođendana.

Da se nešto događa između repera i manekenke počelo je da se nagađati još prošlog mjeseca, kada su se pojavile prve informacije o njihovoj vezi, ali tek je sada sve potvrđeno fotografijama.

Na njima par uživa u šetnji idiličnom Provansom, a slavni reper ne može da skine osmjeh s lica dok hoda pored ruskog supermodela.

Inače, Francuska je odavno bila omiljena destinacija Kanjea Vesta, koji je tamo često boravio i sa svojom uskoro bivšom suprugom Kim Kardašijan. Njihov prvi zvanični izlazak dogodio se upravo tamo 2012., kada je ona snimljena u prvom redu na njegovoj reviji u sklopu pariske Sedmice mode. U palati Versaj par je tada imao i veliku zabavu uoči venčanja, a sada je tamo odveo i svoju novu djevojku.

Više o temi Kanye West

BOLNA ISPOVIJEST
Kim kroz suze o braku: Iznevjerila sam ga
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na