ŽENA TENISERA

Čime se bavila Jelena prije nego što se udala za Novaka Đokovića, radila je na neobičnom mjestu

Ja samo idem nekim svojim putem, ovo meni odgovara, rekla je nedavno

L. K. P.

Bračni par Đoković

Foto: Agencije


Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, postala je poznata nakon što se saznalo da je u vezi sa slavnim sportistom. Njih dvoje su još od studentskih dana zajedno, a nakon toliko godina ostvarili su se kao bračni partneri i izgradili porodicu.

Skladan i sretan brak čuvaju uglavnom za sebe i iza četiri zida, pa mnoge stvari o njihovom privatnom životu nisu poznate javnosti, pa tako ni prošlost Jelene Ristić, kako joj je glasilo djevojačko prezime.

Jelena je studirala ekonomiju i finansije na italijanskom fakultetu “Bokoni” u Milanu. Samo jedna godina na ovom fakultetu košta oko 5.000 eura, ali ona je, kao i većina srbijanskih državljana koji studiraju na “Bokoniju”, dobila stipendiju ovog fakulteta. Ono što je gotovo nevjerovatno jeste to da je ova dama tokom studija u Milanu, kako bi sebi olakšala život, radila čak i u sportskoj kladionici.

  • Novak i Jelena Đoković

    Novak i Jelena Đoković

    Foto: Agencije


- Nisam se dugo zadržala u kladionici i nakon toga bila sam promoterka nekih događaja. Mnogo toga sam radila i ništa mi nije bilo teško, sve je to za ljude -  ispričala je Jelena nedavno za srbijanske medije.

Živjela je u studentskom domu, sa nekoliko djevojaka. Zbog mnogo obaveza na fakultetu, Jelena nije pratila Novaka na turnirima, ali je sve mečeve gledala preko televizijskih ekrana. U jednom svom blogu istakla je da je uvijek štedila novac iako je poput svih djevojaka voljela da se počasti nekim novim odjevnim predmetom.

- Ako sada kupim ovo, kasnije neću moći da dobijem ono drugo. Da li mi ovo stvarno treba? Hmmm, ne baš. Ok, ostavi - opisala je Jelena kako su izgledale njene dileme.

- Svako ima pravo da se iskaže. Ja sam toliko postala obično dosadna. Pronašla sam smisao u tome da pomažem na taj način prirodi. Ne kupujem više kao što sam kupovala. Nosim džins koji ima nekoliko godina, nosim jednu te istu majicu, volim da imam uvijek istu frizuru, ne koristim šminku. Postala sam dosadna, ali sam sa ovakvim izborom doprinjela nečemu. Nisam ja nužno u pravu, ja samo idem nekim svojim putem, ovo meni odgovara - rekla je nedavno suspruga slavnog tenisera.

Više o temi Jelena Đoković

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na