NIJE JOJ LAKO

Bivša zvijezda "Beverly Hillsa" razvodi se od supruga

Tori Speling više ne nosi vjenčani prsten

Speling: Igrala lik Done. Agencije

L. K. P.

11.6.2021


Tori Speling (Spelling, 47), kćerka legendarnog producenta Arona Spelinga (Aarona) i tvorca popularne serije "Beverly Hills, 90210" u kojoj je igrala lik Done (Donna), navodno serazvodi od supruga, glumca Dina Mekdormata (Dean McDermott, 54).

Već duže vrijeme postoje glasine kako je par ponovo pred razvodom. Glumica dugo nije objavila fotografiju sa suprugom na društvenim mrežama, a sada je viđena bez vjenčanog prstena.


Bračni par ima petero djece. Agencije

Tori i Din upoznali su se na filmskom setu kada su oboje bili u braku s drugim osobama.  Aferu su započeli prve večeri kad su se upoznali, a ubrzo su zatražili razvode od svojih tadašnjih supružnika. Par zajedno ima petero djece

Par je i prije bi pred razvodom zbog Dinove nevjere iz 2013. godine, koju je glumac priznao u dokumentarnoj seriji "True Tori" 2014. Njegovo priznanje je uznemirilo djecu, a Tori je navodno doživjela nervni slom.

Glumica je objasnila da razumije njegovo varanje, pošto su oboje bili u braku kad su započeli aferu.

Razlog brojnih rijaliti emisija je bio bankrot. Bračni par je bio dužan doslovno na sve strane. Dugove su navodno podmirili u aprilu prošle godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.