ITALIJANSKA INFLUENCERICA

Djevojka pobjednika Eurosonga se požalila: "Depresivna sam, a seks mi samo stvara tegobe"

Đorđa na društvenim mrežama otvoreno priča o svojoj borbi s depresijom

David i Soleri. Agencije

Fu. M.

11.6.2021

Fatalni Italijan Damijano David (Damiano, 22), frontmen benda Maneskin koji je pobijedio na ovogodišnjem Eurosongu, i dalje je goruća tema u italijanskim medijima.

Žene širom svijeta i dalje lude za njima, a on je nedavno otkrio da već četiri godine ljubi influencericu  Đorđu Soleri (Giorgia).

Ona se ne želi eksponirati u medijima kao Damijanova djevojka jer, kako kaže, želi graditi karijeru isključivo na temelju svog imena, a ne na svojoj ljubavnoj vezi s muzičarom.

Đorđa na društvenim mrežama otvoreno priča o svojoj borbi s depresijom, a otkrila je i kako pati od vulvodinije, bolesti bez dijagnoze koja izaziva bol u vanjskom dijelu vulve zbog koje osjeća čestu bol, pečenje, ubadanje i gorenje u intimnom području.

Seksualni odnosi, ali i samo sjedenje zbog vulvodinije su izrazito bolni, a konkretnog lijeka nema, pišu 24 sata.

Đorđa Soleri. Instagram

- Čak i planiranje odmora postaje noćna mora s obzirom na to da postoji mogućnost da ćete ga provesti u patnji. Obećala sam sebi da ću pomoći ženama s istim problemom i da se nitko ne treba osjećati usamljeno i napušteno. Nismo krive. Nismo slomljene. Mi smo bolesne i zaslužujemo razumijevanje - rekla je Đorđa.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.