RIJALITI

Osman poludio zbog Kijinih optužbi njegovog sina Stefana: Izaći će istina na vidjelo

Kažu spustila ih "književnica", njegovim izlaskom će napokon izaći i istina koja se dosada krila, da kar*na je bila

A. S. / Kurir

Osman aludira da su Stefan i Kija bili intimni

Foto: KURIR.rs


Otac rijaliti učesnika Stefana Karića, Osman, nije ostao imun na kritike koje je sinoć njegovom sinu uputila pobjednica "Zadruge 1" i pjevačica Kristina Kija Kockar.

Naime, na zvaničnom Jutjub nalogu Zadruge, pojavio se klip sa naslovom "Kija na najfiniji način spustila misicu i Karića", u kom Kockareva sa ironijom u glasu poručuje ovom paru da nastave kako su išli do sad, a Osmana je, sudeći po objavama na njegovom Instagram nalogu to pogodilo, pa je poručio slj edeće:

- Kažu spustila ih "književnica", njegovim izlaskom će napokon izaći i istina koja se dosada krila, da kar*na je bila - napisao je Osman, aludirajući na to da je njegov sin Stefan imao intimne odnose sa Kijom. 

- Ja nisam slon, nisam ni konj, svjestan sebe jer nikog ne je*em, nešto vam trebam, naivan nisam i stalno vas vrijebam, znam i to, da sam desana vam ruka, ne trpim laž, od laži mi je muka. Uvijiek stojim iza svojih riječi, nema od mene fan Zadruge veći. Deset mijesta prazno pa tek onda drugi i treći, jer ja sam fan rijalitija najveći - zaključio je u svom stilu Osman u ovom obraćanju na Instagramu. 

Više o temi Zadruga

NA VRH

Podijeli članak na