NEVJEROVATNE BROJKE

Stotine hiljada eura zarađuju na glupostima: Baka Prase godišnje uzme 160.000 eura

YouTube kao način vrhunske zarade

N. Aj.

Baka Prase

Foto: Arhiv


Objavljivanje video snimaka na  YouTubeu je odavno postalo isplativo, pa se mnogi poznati jutjuberi mogu pohvaliti velikom zaradom koju im donose njihovi kanali.

Zarade su nevjerovatne, o čemu svjedoče i brojke najpoznatijih jutjubera, među kojima je i Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, čija godišnja zarada navodno dostiže čak 162.000 eura, piše Nova.rs.

Naime, sajt „Social blade“ procijenio je da najveću zaradu u regionu ima definitivno Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, koji na mjesečnom nivou samo od pregleda zarađuje 13.500 eura. Njegova godišnja zarada je mnogo veća, ide čak oko 162.000 evra, jer mu razna sponzorstva garantuju još priliva novca. Njegov video pogleda prosječno oko pola miliona ljudi.

 • Marija Šerifović

  Marija Šerifović

  Foto: Arhiv


Odmah iza njega slijedi pjevačica Marija Šerifović koja se može pohvaliti prosječnom zaradom na sedmičnom nivou od 12.500 eura, ali je nešto manja u odnosu na Bogdanovu jer na godišnjem nivou cifra iznosi oko 145.000 evra. Marija također dobija novac putem svog YouTube kanala, navodi ovaj sajt.

 • Ana Lazarević

  Ana Lazarević

  Foto: Instagram


Ana Lazarević na mjesečnom nivou dostigne cifru od oko 10.000 eura, a na godišnjem stigne do 129.000 eura.

 • Ruža Rupić

  Ruža Rupić

  Foto: Arhiv


Tu je i influenserka Ruža Rupić koja od ostalih kolega zarađuje nešto manje, ali je svakako vrijedno pomena da njena cifra na mjesečnom nivou dostiže oko 1.300 eura, dok na godišnjem nivou ta cifra prelazi 16.200 eura, piše Nova.rs.

 • Andrija Jo

  Andrija Jo

  Foto: Arhiv


Andrija Jović, poznatiji kao Andrija Jo, na mjesečnom nivou zarađuje oko 8.100 eura, odnosno 97.000 eura na godišnjem nivou.

Više o temi Baka Prase

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na