POSLJEDNJI ISPRAĆAJ

Sahranjen Novica Zdravković, porodica i prijatelji neutješni

Brat legendarnog Tome Zdravkovića preminuo je 16. juna u bolnici nakon duge i opake bolesti sa kojom se borio

L. K. P.

Zdravković: Preminuo 16. juna

Foto: Agencije


Novica Zdravković sahranjen danas na Centralnom Beogradskom groblju. Posljednjem ispraćaju prisustvovala je njegova porodica, supruga Jelena, sin Dušan kao i mnogobrojni prijatelji ali i kolege sa estrade. Porodica je željela da popularnog pjevača isprati mirno, bez velik medijske pažnje i gužve.

  • Posljednjem ispraćaju prisustvovala je njegova porodica, supruga Jelena, sin Dušan kao i mnogobrojni prijatelji ali i kolege sa estrade

    Posljednjem ispraćaju prisustvovala je njegova porodica, supruga Jelena, sin Dušan kao i mnogobrojni prijatelji ali i kolege sa estrade

    Foto: Blic


Brat legendarnog Tome Zdravkovića preminuo je 16. juna u bolnici nakon duge i opake bolesti sa kojom se borio. Skoro dvadeset godina liječio se od karcinoma, ali nažalost nije uspio da se izbori iako je imao operaciju prošle godine.

  • Porodica je željela da popularnog pjevača isprati mirno, bez velik medijske pažnje i gužve

    Porodica je željela da popularnog pjevača isprati mirno, bez velik medijske pažnje i gužve

    Foto: Blic


Novica je bio vedrog duha, govorio je da ga bolest ne opterećuje, pridržavao se pravila i savjeta ljekara. Novica Zdravković napisao je pjesmu svom bratu Tomi " Umoran sam od života" , imao je velike hitove a poslednja dva albuma doživjela su nevjerovatan uspjeh. Na Beogradskom sajmu 2005. godine održao je najveći solistički koncert .

Novica Zdravković nerijetko je isticao da je njegov sin Dušan talenetnovan za muziku, ali nije želio da ga pošalje u takmičenje već da bude kantautor kao njegov otac i stric.

Više o temi Novica Zdravković

NA VRH

Podijeli članak na