SRBIJA

Nakon godinu Tanja Savić u zagrljaju sinova: "Boriti se nije sramota"

Bila sam očajna. Bilo mi je teško, trebala mi je pomoć, rekla je Tanja Savić

A. Ka. / Kurir.rs

22.6.2021

Tanja Savić na beogradskom aerodromu. Kurir.rs

Srbijanska pjevačica Tanja Savić je stigla sa sinovima u Beograd, piše „Kurir.rs“.

Pjevačica je poslije više od godinu dana vidjela svoje sinove nakon što ih je njen još uvijek zakoniti suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju.

U zagrljaj im je odmah potrčala tetka, Tanjina sestra, koja je sa ostatkom porodice došla da ih dočeka.

- Oni se prilagođavaju meni, neće biti lako. Ja sam dokazala da treba biti pribran i da u životu za bilo kakve bitke i gubitke čovjek treba biti strpljiv. Polako sa godišnjim odmorom, toliko planiram. Treba da se upoznaju sa sekama pa sve ostalo. Ja sam im prvo rekla kako su porasli i gdje su do sada. Oni su pričali da su čekali da dođem. Bili su uzbuđeni, čekali su da ja dođem. Sutra će mi pomagati oko djece. Boriti se nije sramota, treba dići glas u javnosti, smatram da sam to sve uradila zbog sebe. Da nisam sve to javno rekla, ne bih imala Dušanovu reakciju. Bila sam očajna. Bilo mi je teško, trebala mi je pomoć - rekla je Tanja.


Za Kurir se oglasio i Dušan koji im je poželio sretan put.

- Želim im sretan put, da ih Bog čuva, da su mi samo živi i zdravi. Volim ih sve troje više nego išta i da budemo svi zajedno što prije, kao što bi trebalo. Toliko od mene, hvala. Pozdrav! Nemam više šta da dodam - napisao je Dušan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.