KRALJEVSKI HISTORIČAR

Vilijam nije razgovarao sa Harijem nakon Filipove sahrane

Autor je rekao da se navodni razgovor između starijih članova kraljevske porodice nikada nije dogodio

Megan, Hari, Vilijam i Kejt. Agencije

Fu. M.

22.6.2021

Kraljevski historičar Robert Lejsi tvrdi da princ Vilijam (William) i Kejt Midlton (Kate) nisu nasamo razgovarali sa princom Harijem (Hary) nakon sahrane prince Filipa (Philip), jer su se plašili da će bilo kakva diskusija procuriti u javnost.

Tokom sahrane njihovog dede, vojvoda od Kembridža i vojvoda od Saseksa, viđeni su kako razgovaraju dok su se vraćali u zamak Vindzor, što su mnogi smatrali potencijalnim znakom pomirenja, prenosi Nova.rs.

Neki izvještaji prenijeli su da su Vilijam, Hari i njihov otac princ Čarls razgovarali dva sata nakon sahrane prince Filipa.

Međutim u svojoj knjizi „Battle of the Brothers“, Lejsi tvrdi da su Vilijam i Kejt oklijevali da razgovaraju sa Harijem jer su se plašili da će informacije procuriti u javnost.

Autor je rekao da se navodni razgovor između starijih članova kraljevske porodice nikada nije dogodio i da su se princ Čarls, kao i vojvoda i vojvotkinja od Kembridža vratili nazad u svoje domove nakon sahrane.

- Rekli su prijateljima da ne vide smisao razgovara sa Harijem, jer bi se bilo kakva rasprava vratila pravo do Megan, pa onda i do Opre ili nekog drugog u mreži Saseksovih -  napisao je Lejsi, prenosi Independent.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.