DRUŠTVENE MREŽE

Madonina kćerka u centru pažnje zbog oskudnog stajlinga

Nosila je kožni topić s logotipima časopisa Playboy i nešto što je teško nazvati hlačama jer su rupe na njima potpuno otkrile njen donji veš

Lurd sa majkom Madonom. Agencije

A. F.

29.6.2021

Kćerka pop-kraljice Madone (Madonne), 24-godišnja Lurd Leon (Lourdes) s godinama sve više liči na svoju majku, a čini se da je od nje naslijedila i oskudni stil odijevanja.

Madona je oduvijek pomicala granice golišavosti te se ne boji pokazati tijelo ni u 63. godine, a njena mezimica je svojim posljednjim izdanjem pokazala da ne posustaje za njom.

Lourd se na nastupu svoje mame u jednom njujorškom hotelu pojavila u oskudnoj kombinaciji u kojoj je bila glavna atrakcija.


Nosila je kožni topić s logotipima časopisa "Playboy" i nešto što je teško nazvati hlačama jer su rupe na njima potpuno otkrile njen donji veš.

Svojim seksi izdanjem pohvalila se i u Storyjima na Instagramu, gdje je pokazala i dlačice ispod pazuha, a njene fotke brzo su preplavile društvene mreže.

Ni njena mama nije bila puno više odjevena. Madona je nastupila u mrežastoj majici ispod koje nije nosila grudnjak, a iskombinovala ju je s kožnom minicom s kajiševima i visokim satenskim rukavicama, kakve je nosila i u osamdesetima kada se proslavila.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.