PJEVAČICA OTVORENO

Seka Aleksić smatra da nema ništa loše ići u državnu školu: Moj sin će je pohađati

Kada birate supruga ili suprugu morate dobro da razmislite i da dobro snimite situaciju, da dobro upoznate osobu, kazala je Aleksić

Seka Aleksić: Mnogo više svi poštujemo svoje mame kada same postanemo majke. Instagram

N. Aj./ Blic.rs

2.7.2021

Pjevačica Seka Aleksić oduvijek je važila za jednu od prizemnijih javnih ličnosti. Ona ne krije da otkada se ostvarila u ulozi majke, sve više razumije ono što je njoj njena savjetovala.

- To se svakome od nas dogodi. Ona rečenica kada majka kaže: „Vidjet ćeš ti kada budeš imala svoju djecu“, to je tačno tako. Mnogo više svi poštujemo svoje mame kada same postanemo majke - rekla je Seka za Blic.

Otkrila je i na koga liče njeni sinovi, koje ima u braku s Veljkom Piljikićem.

- Jovan je smireniji na Veljka, a Jakov ima temperament na mene. Podijelili smo se - rekla je pjevačica.

Njen stariji sin za dvije godine kreće u prvi razred, a fanovi se pitaju da li će njena djeca ići u privatnu ili državnu školu.

- Nemam ja to, ove su bolje ili lošije škole. Smatram da nema ništa loše ići u državnu školu. Moj sin će ići u državnu školu - kazala je Aleksić.

Ona danas ima skladnu porodicu, njen brak sa Veljkom važi za jedan od najčvrših na estradi.

- Nemojte da mi baksuzirate. Nema tu tajne. Poštovanje mora da postoji, i povjerenje. Kada birate supruga ili suprugu morate dobro da razmislite i da dobro snimite situaciju, da dobro upoznate osobu. Supružnici se upoznaju dok su živi. Ja sam imala sreću da sam upoznala divnog čovjeka koji me poštuje, podržava i uvijek je uz mene, kao i ja uz njega. Bogu hvala, nama za sada ide zaista sjajno - rekla je Seka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.