NASTAVILI GDJE SU STALI

Ben Aflek i Džej Lo opet zajedno, očekuje se i njihovo vjenčanje

Ben želi još jednom pružiti šansu svojoj dugogodišnjoj ljubavi i planira romantičnu prosidbu na njen 52. rođendan 24. jula

A. J.

4.7.2021

Par se više ne krije od fotografa. Profimedia

Više nema sumnje - Dženifer Lopez (Jennifer) i Ben Aflek (Affleck) definitivno su ponovo zajedno. Par je počeo bez ustezanja da se pojavljuje u javnosti i više se čak ni ne kriju od paparazzo fotografa.

Nedavno su viđeni na Hempstinsoma, prestižnom dijelu Long Ajlanda u Njujorku, gdje su se zaputili kako bi proveli praznični vikend. Oboje su prošetali ekskluzivnim odmaralištem u ležernim kombinacijama, a čak su bili i modno usklađeni.

Latino diva je svog izabranika sve vrijeme držala za ruku, a u nekim momentima on ju je obgrlio, dok je ona položila ruku na njegov stomak.

Špekulira se da će par do kraja godine razmijeniti bračne zavjete.

- Ben ne bi dozvolio da Džen pobjegne i drugi put. Nova veza je tehnički duga samo par sedmica, ali u stvarnosti oni samo nastavljaju tamo gdje su nekada stali - rekao je nedavno izvor za "OK!" magazin.

- Oni znaju sve jedno o drugom - i dobro i loše i ružno. Ne počinju ispočetka - dodao je izvor.

Također, nedavno je drugi izvor za magazin "Closer" najavio da će Aflek zaprositi pjevačicu krajem jula.

- Ben želi još jednom pružiti šansu svojoj dugogodišnjoj ljubavi i planira romantičnu prosidbu na njen 52. rođendan 24. jula - kaže izvor, prenosi Blic.

Latino diva je svog izabranika sve vrijeme držala za ruku. Profimedia


Aflek je navodno inicirao kontakt sa Džej Lo u februaru ove godine dok je snimala film "Shotgun Wedding" u Dominikanskoj Republici.

Nakon što su u javnost izašle fotografije sa seta, Aflek je Dženifer poslao mejl u kome joj je napisao kako lijepo izgleda. Dodao je i da bi volio da je tu, ali da radi na snimanju filma "The Tender Bar" u Bostonu.

Takođe, TMZ piše i da je glumac u jednom od mejlova napisao da bi mogao "olovkom da osvoji srce Džej Lo", nakon što je ona izrazila pozitivno iznenađenje zbog toga što joj piše.

Par je nastavio da se dopisuje sve dok pjevačica i glumica nije završila snimanje filma krajem aprila. Ona je u tom periodu još bila vjerena za Aleksa Rodrigeza, bar za javnost, a zvanično su objavili kraj veze tek 15. aprila.


Latino diva je počela da se zabavlja sa Aflekom, još dok bila bila u službenom braku sa plesačem Krisom Džadom, pa su kolale priče da je mužu isplatila pozamašnu sumu novca kako ne bi pravio probleme u brakorazvodnoj parnici.


Sa Benom se zbližila na snimanju filma "Gigli", a varnice su toliko brzo planule da su se iste godine vjerili i zakazali vjenčanje.


Ipak, uprkos tome što su bili miljenici publike i mnogi su bili uvjereni da su savršen spoj, došlo je do kraha navodno zbog njegove raskalašne momačke večeri u striptiz klubu i činjenice da je imao ogromne probleme sa kockom... Nakon svega ova ljepotica Afleku je vratila prsten vrijedan 1,2 miliona dolara, a nije bila tajna da je bila potpuno slomljena i da je mislila da je izgubila ljubav svog života, piše Blic.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.