ISKRENA I DIREKTNA

Oglasila se nova djevojka Darka Lazića: Za mene je bolesno ono što je Marina izjavila za mene

Učesnica "Zvezda Granda" koja je uspjela da zavede popularnog folkera

Barbara Bobak je nova djevojka Darka Lazića: Buduća svekrva je rekla da sam ljepša od Marine. PicsArt

A. Z / Informer

5.7.2021

Majka Darka Lazića kaže da je nova djevojka njenog sina Barbara Bobak ljepša od Marine Gagić.

Učesnica "Zvezda Granda", koja je uspjela da zavede folkera, tvrdi da je buduća svekrva oduševljena njenom ljepotom. Barbara se po prvi put oglasila za "Informer"  povodom svoje afere sa Lazićem i otkrila kako ju je prihvatila njegova porodica.

- Nisam još upoznala Darkovu mamu, ali brata jesam. Čula sam da je Branka rekla da sam ljepša od Marine - bez dlake na jeziku kaže pjevačica.

Može da me pozove

Nova djevojka Darka Lazića je kratko i jasno poručila Marini da ako ima neki problem s njom da uvijek može da je pozove.

Javno se obratila Lazićevoj bivšoj zato što je javno izjavila da je Darko izabrao djevojku koja liči na nju.

- Pročitala sam da je Marina rekla da sam ja njena kopija. Mene to ne zanima, to je za mene bolesno. Ako želi bilo šta od mene, ako ima neki problem, može vrlo lako da dođe do mog broja i da me pozove. Ja zaista ne želim da se prepucavam s njom preko novina. Nije lijepo, a nije ni damski. Priča se da mi ona prijeti, ali ja moram iskreno da kažem da se meni lično nije obratila, jer se mi ni ne poznajemo. Djevojka me ne zanima, a svako prepucavanje preko medija sa njom mi je klinački - rekla je Barbara.

Barbara Bobak: Još uvijek ne živim sa Darkom. Instagram

Ne razdvajaju se

Pjevačicu i Lazića spojio je posao prije više od dva mjeseca i od tada se ne razdvajaju. Svakodnevno su zajedno, putuju i nastupaju.

- Od 1. maja se poznajemo. Bili smo zajedno na jednoj proslavi, ja sam zapjevala i od te večeri se ne razdvajamo. Počeli smo i da sarađujemo, tako da sada pjevam s njim na nastupima. Evo, baš smo prije nekoliko dana bili zajedno i u Švicarskoj. Radili smo jednu privatnu proslavu. Lijepo smo se proveli, a našli smo vremena i da uživamo. Ne živimo zajedno, ali dosta vremena provodimo zajedno - ističe pjevačica.

Barbara nije željela da otkriva više detalja o njihovom odnosu zato što želi da izbjegne skandale s njegovom bivšom vjerenicom.

- Ne bih željela da pričam detaljno šta se dešava među nama, jer ne mogu da se borim s vjetrenjačama. Uostalom, to je naša privatna stvar - kazala je Bobak.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.