ODRŽAO RIJEČ

Nakon završnih analiza Kristijan Golubović i Milica idu u Tursku da joj donira bubreg

Odgovor o tome da li potencijalno može da bude donor treba da dobijem u roku od sedam do 10 dana, kazala je Milica

A. K.

8.7.2021

Milica i Kristijan. Avaz

Milica Adamović (30) u potrazi je za donorom bubrega. Među ljudima koji su joj se javili je i Kristijan Golubović, koji je prekjučer odradio analize kako bi se vidjelo da li može da bude potencijalni donor organa.

Kada se društvenim mrežama proširio snimak u kojem Milica navodi da nema mnogo vremena i da moli sve one koji žele dobrovoljno da pomognu, a nulta su krvna grupa i imaju više od 25 godina, oglasio se Kristijan Golubović koji je rekao da se čuo sa njom, kao i da će da odradi analize da vidi da li je kompatibilan da joj donira bubreg.

On je u utorak na svoj Instagram profil okačio fotografiju rezultata testova uz poruku "Za Milicu, od srca". Milica je za "Telegraf" potvrdila da joj je Kristijan poslao rezultate.

- Jučer mi je poslao rezultate, danas to treba da pošaljem ljekarima u Turskoj. Odgovor o tome da li potencijalno može da bude donor treba da dobijem u roku od sedam do 10 dana. Ukoliko se ispostavi da može da bude donor, treba da idemo u Tursku, gdje će da budu rađene dodatne analize, kako bi utvrdili da li je kompatibilan da donira bubreg - kaže Milica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.