BARBOSSA BEACH BAR

Prvi ulcinjski "Balkan Summer Sensation 2021": Sve zvijezde na jednom mjestu od Jale Brata i Bube Corellija do Ace Lukasa i Aleksandre Prijović

Bit će to najveća fešta na Jadranu ovog ljeta, poručio je organizator Amel Hodžić

Piše: N. Aj.

16.7.2021

Regionalne zvijezde na "Balkan Summer Sensation 2021". Promo

Ovog ljeta skoro sve oči su uprte u Crnu Goru, kako zbog odmora tako i zbog odlične zabave. Naime, Crnogorsko primorje odlična je destinacija za raznu vrstu partija, koncerata i festivala.

Ususret nam ide „Balkan Summer Sensation 2021“, koji će trajati 6. i 7. avgusta u Ulcinju, tačnije u „Barbossa Beach Baru“.

- Nešto novo, veliko i balkansko - piše u najavama na društvenim mrežama.

Ko je željan dobre zabave

Za dva dana organizatori su okupili impozantna muzička imena iz regiona. Tako će prve večeri nastupiti Aco Pejović, Aleksandra Prijović, Stefan Đurić Rasta, Teodora Džehverović te Kakanjac Amar Jašarspahić Gile.

Već sutradan scenu će preuzeti Aca Lukas, „Hurricane“, Saša Matić te najpopularniji dvojac u regionu Jala BratBuba Corelli, pravih imena Jasmin Fazlić i Amar Hodžić.

- Bit će to najveća fešta na Jadranu ovog ljeta. Potrudili smo se da okupimo najveće zvijezde Balkana i uspjeli smo. Pozivam sve ljude željne dobre zabave da dođu u Ulcinj na plažu „Barbossa“ 6. i 7. avgusta. Karte se odlično prodaju, zato nemojte čekati posljednji tren - kazao nam je menadžer „Barbosse“ i organizator „Balkanske ljetne senzacije“ Amel Hodžić.

Epidemiološke mjere

Posebno je istakao da će biti poštovane sve epidemiološke mjere, što znači da će svi posjetioci morati imati dokaz o vakcinaciji ili negativan antigenski test na koronavirus.

Sve dodatne informacije dostupne su na internet-stranici „Barbosse“, kao i na Instagram profilu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.