NAJPRIMJEĆENIJA NA TEPIHU

Ronaldova Georgina naglasila obline haljinom u Kanu

Na crvenom tepihu za premijeru filma "Francuska" redaitelja Brune Dumonta pojavila u dugoj haljini čokoladno smeđe boje

Georgina u Kanu. Agencije

L. K. P.

17.7.2021


Osim što je filmski festival u Kanu prilika za prikazivanje novih i intrigantnih filmova, to je i mjesto na kojem se zvijezde hvale svojim zanimljivim haljinama i drugim blistavim modnim kombinacijama.


Georgina Rodrigez: Zasjenila prisutne. Agencije

Ove godine je među tim zvijezdama bila i manekenka Georgina Rodrigez (Rodriguez, 27), poznatija kao zaručnica portugalskog nogometaša Kristijana Ronalda (Cristiano, 36). Ona je također majka njegovog najmlađeg od četvero djece.


Rodriguez nema snažne veze s filmskim svijetom, no otkako je u vezi s jednim od najpopularnijih nogometaša na svijetu, uspjela je od sebe stvoriti brend i postati zaštitno lice nekoliko modnih kampanja.



Georgina Rodrigez: Zavidna figura. Agencije

Na crvenom tepihu za premijeru filma "Francuska" redaitelja Brune Dumonta (63) pojavila u dugoj haljini čokoladno smeđe boje. Pripijena haljina s visokim izrezom iznad bedra istakla je sve njene obline.


Asimetrična haljina s potpisom francuskog dizajnera Žana Pola Gutijera (Jean Paul Gaultier, 69) posebna je zbog kožnih detalja, koji ukrašavaju rame i torzo haljine. Tu su i kožne resice iznad proreza na haljini.



Georgina Rodrigez. Agencije

Ovakav klasični model haljine s dubokim dekolteom navodno je jedan od manekenkinih omiljenih, ali neki stručnjaci smatraju da to nije za nju te da bi se trebala kloniti proreza.


Ronaldo i Georgina na odmoru. Instagram


Međutim, ti komentari su u manjini i čini se kako će Ronaldova draga nastaviti nositi ovakve modele haljine, jer je bila jedna od najprimjećenijih na premijeri.


Georgina je viđena u odličnom raspoloženju i ranije tokom dana, a smatra se kako je za to djelomično zaslužan i odmor koji je s Ronaldom provela na njegovoj jahti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.