OGLASILA SE NA INSTAGRAMU

Britni Spirs: Skrbništvo mi je ubilo snove

Prvenstveno je uputila poruku onima koji kritikuju plesne videe koje često objavljuje

Britni Spirs. Ilustracija

A. Ka.

18.7.2021

Britni Spirs (Britney Spears) na društvenoj mreži Instagram oglasil se povodom suđenja i situacije u kojoj se nalazi. Ona je kazala da joj je konzervatorstvo (skrbnički položaj) srušilo snove, ali i da ne planira nastupati u skorijoj budućnosti.

U svojoj najnovijoj objavi Spirs je podijelila svoje frustracije, ali i osjećaj nade sa svojim sljedbenicima, otkrivši mišljenje o umiješanosti njene porodice u cijeli sudski proces te je pružila obožavateljima i javnosti rijetki uvid u posljednju deceniju života.

Prvenstveno je uputila poruku onima koji kritikuju plesne videe koje često objavljuje kazavši kako je to sve što mogu gledati jer u skorijoj budućnosti neće nastupati.

- Ne sviđa mi se što se moja sestra pojavila na dodjeli nagrada i izvodila moje pjesme - rekla je Spirs i dodala:

- Moj takozvani sistem podrške duboko me povrijedio! Ovo konzervatorstvo mi je ubilo snove!


Pjevačica je ponovila u objavi da joj nije dozvoljeno da objavljuje novu muziku i da njen otaci dalje kontroliše njenu imovinu, ali i život. Umjesto toga, Spirs je rekla da više voli objavljivati video snimke na kojima pleše u svojoj dnevnoj sobi.

- Kao što rekoh... nada je sve što trenutno imam... imate sreće što uopće objavim bilo šta... ako vam se ne sviđa ono što vidite, prestanite me pratiti! Ljudi pokušavaju ubiti nadu jer nada je jedna od najranjivijih i najkrhkijih stvari koja postoji! - napisala je u opisu fotografije.

Nekoliko objava s dugim opisima u kojima govori o cijeloj situaciji uslijedilo je od 14. jula, dana kada je sutkinja Linda Berry presudila da joj je dozvoljeno da sama bira svog advokata u pravnoj bitci za svoje konzervatorsko mjesto.

Bivši savezni tužitelj Mathew Rosengart preuzeo je ulogu Spearsinog advokata u sporu oko konzervatorstva nakon ročišta održanog 15. jula.

Objava Britni Spirs na Instagramu. Printscreen

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.