POP PRINCEZA

Britni Spirs dobila dozvolu da sama vozi automobil, a već je uslikana kako krši zakon

U Kaliforniji nije dozvoljena vožnja automobila sa bilo kojim električnim uređajem u ruci

Spirs: Svi su ponovo sretni što je vide za volanom. Agencije

L. K. P.

22.7.2021


Američka pjevačica Britni Spirs (Britney Spears, 39) uslikana je kako vozi automobil jednom rukom, dok je drugom držala mobilni telefon, čime je prekršila američki zakon.

Naime, pop princeza je uslikana za volanom svog bijelog Mercedesa, samo dan nakon što je njen dečko Sem Ašgari (Sam Asghari) napravio manji udes u blizini njene vile u Kaliforniji.


Uslikana za volanom svog bijelog Mercedesa. Agencije

Njegov incident se dogodio na 10 minuta udaljenosti od kuće pjevačice, a Sem je priznao šta se dogodilo i srećom niko nije povrijeđen. On je tom prilikom uslikan s dva policajca, kojima je rekao da je samo dvije sedmice ranije kupio maslinasto zeleni džip, koji je vozio kada se desio sudar.


S druge strane, što se tiče Britni, u Kaliforniji nije dozvoljena vožnja automobila sa bilo kojim električnim uređajem u ruci, a razgovor preko telefona se može odvijati u slučaju bežičnih slušalica ili razgovora preko blututa i zvučnika.



Pjevačica prekršila zakon. Agencije

No, iako je pjevačica prekršila zakon, svi su ponovo sretni što je vide za volanom, iako joj je do skoro od strane njenih staratelja bilo zabranjeno da vozi ili da je vozi njen dečko u kolima.


Prije nekoliko dana Britni je takođe uslikana u svom Mercedesu kada je odlazila po kafu za ponijeti, a tom prilikom je uslikana sa ogromnim dijamantskim prstenom na domalom prstu lijeve ruke, pa se svi pitaju da li se vjerila u tajnosti.



Britni Spirs tokom vožnje. Agencije

Bilo kako bilo, fanovi isčekuju kraj suđenja i njeno konačno oslobađanje od starateljstva koje njen otac Džejmi Spirs (Jamie) ima nad njom već 13 godina i tvrde da je to što je vide za volanom samo znak da je na korak bliže pobjedi.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.