POP PRINCEZA

Britni Spirs dobila dozvolu da sama vozi automobil, a već je uslikana kako krši zakon

U Kaliforniji nije dozvoljena vožnja automobila sa bilo kojim električnim uređajem u ruci

L. K. P.

Spirs: Svi su ponovo sretni što je vide za volanom

Foto: Agencije


Američka pjevačica Britni Spirs (Britney Spears, 39) uslikana je kako vozi automobil jednom rukom, dok je drugom držala mobilni telefon, čime je prekršila američki zakon.

Naime, pop princeza je uslikana za volanom svog bijelog Mercedesa, samo dan nakon što je njen dečko Sem Ašgari (Sam Asghari) napravio manji udes u blizini njene vile u Kaliforniji.

 • Uslikana za volanom svog bijelog Mercedesa

  Uslikana za volanom svog bijelog Mercedesa

  Foto: Agencije


Njegov incident se dogodio na 10 minuta udaljenosti od kuće pjevačice, a Sem je priznao šta se dogodilo i srećom niko nije povrijeđen. On je tom prilikom uslikan s dva policajca, kojima je rekao da je samo dvije sedmice ranije kupio maslinasto zeleni džip, koji je vozio kada se desio sudar.

S druge strane, što se tiče Britni, u Kaliforniji nije dozvoljena vožnja automobila sa bilo kojim električnim uređajem u ruci, a razgovor preko telefona se može odvijati u slučaju bežičnih slušalica ili razgovora preko blututa i zvučnika.

 • Pjevačica prekršila zakon

  Pjevačica prekršila zakon

  Foto: Agencije


No, iako je pjevačica prekršila zakon, svi su ponovo sretni što je vide za volanom, iako joj je do skoro od strane njenih staratelja bilo zabranjeno da vozi ili da je vozi njen dečko u kolima.

Prije nekoliko dana Britni je takođe uslikana u svom Mercedesu kada je odlazila po kafu za ponijeti, a tom prilikom je uslikana sa ogromnim dijamantskim prstenom na domalom prstu lijeve ruke, pa se svi pitaju da li se vjerila u tajnosti.

 • Britni Spirs tokom vožnje

  Britni Spirs tokom vožnje

  Foto: Agencije


Bilo kako bilo, fanovi isčekuju kraj suđenja i njeno konačno oslobađanje od starateljstva koje njen otac Džejmi Spirs (Jamie) ima nad njom već 13 godina i tvrde da je to što je vide za volanom samo znak da je na korak bliže pobjedi.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na