PUCAJU OD SAMOPOUZDANJA

Poznate dame u bikinijima, godine im ništa ne mogu

Lepa Brena je još jednom pokazala sjajnu figuru, a žene su oduševljene njenom energijom. Moje tijelo sasvim pristojno izgleda za godine koje imam, kaže Ukraden

Maksimović: Mnoge mlađe dame bi joj pozavidjele na izgledu. Instagram

Piše: L. Karahmet - Pujagić

23.7.2021

Mlade estradne zvijezde vole se pohvaliti svojom linijom i oblinama na društvenim mrežama. Kada otputuju na egzotične destinacije, neizostavne su fotografije u kupaćim kostimima.


Međutim, ima tu i njihovih starijih kolegica koje se itekako mogu pohvaliti svojim izgledom i zavidnom figurom, čak u šestoj i sedmoj deceniji života.



Najveći adut

Lepa Brena (61), jedna od najpopularnijih pjevačica u regionu, već neko vrijeme uživa u Crnoj Gori i čarima Jadrana, a fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama ne prestaje oduševljavati pratioce.


Još jednom je pokazala sjajnu figuru, a žene su oduševljene njenom energijom i samouvjerenošću koju iznova pokazuje.


Lepa Brena: Uživa u Crnoj Gori. Instagram


- „Molim vas, kakva je to samouvjerenost. Svaka čast“, „Časove da držiš, Breno“, „Ozbiljan stav, tako treba svaka žena da se osjeća“, „Brena legenda“, „Breno, izgledaš fantastično“, „Ova žena se jednostavno ne mijenja, svaka čast“, „Najljepše noge Balkana, kidaš, Breno“, „Izgledaš brutalno u kupaćem“ - samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

Općepoznato je da već godinama svojim izgledom oduševljava gdje god da se pojavi.

- Ono što je prelijepo i uzvišeno, nikada se ne stavlja na polje običnog i prizemnog - navela je Brena u opisu fotografija.



Ukraden: Najseksi baka Balkana. Instagram

Pjevačica Neda Ukraden 16. avgusta napunit će 70 godina, a sudeći prema fotografijama, izgleda besprijekorno za svoje godine.

- Zašto ne bih nosila bikini? Moje tijelo sasvim pristojno izgleda za godine koje imam. Nije mi ono najveći adut, ali se nemam čega stidjeti - istakla je Ukraden jednom prilikom.



Način života

Inače, Neda nosi nadimak „najseksi bake Balkana“. Sudeći prema komplimentima njenih pratilaca, pjevačica je opravdala nadimak.



Karanović: Radi na svom zdravlju i tijelu. Instagram

Posljednjih godina Mirjana Karanović (64) intenzivno radi na svom zdravlju i tijelu. Napornim treninzima legenda jugoslavenskog glumišta dovela je svoju liniju do savršenstva. Nikada se nije bojala da stari dostojanstveno, u svojoj koži se osjeća zadovoljno, a izgleda barem deset godina mlađe.

Na svom putu ka zdravijem životu i boljem izgledu izgubila je više od 14 kilograma. Nakon treninga, izjavila je ranije, može sve, razbistri joj se u glavi, opusti se i manje se nervira.



Maksimović: Blista u 68. godini. Instagram

Glumica Danica Maksimović blista u 68. godini, mnoge mlađe dame bi joj pozavidjele na izgledu, a nema sumnje da je tome doprinio i zdrav način života.

- More...! Idi za onim što voliš... Ne pitaj za čim tragaju oni napolju, pitaj se šta nosiš u sebi. Ne slijedi svoje interese, koji se mijenjaju, već ono što jesi i što voliš, što ne treba da se mijenja - napisala je glumica ispod fotografije u kupaćem kostimu.

Ubrzo su brojni pratioci, kao i njene kolege, počeli da komentiraju da su oduševljeni time kako Danica izgleda u sedmoj deceniji.



Vuica u toplesu

Alka Vuica je u junu proslavila 60. rođendan. Instagram

Alka Vuica je u junu proslavila 60. rođendan. Kada se pojavi bez trunke šminke, teško da iko povjeruje da stvarno tako izgleda. No, za nju su godine samo broj, barem ako je sudimo prema njenim fotografijama na Instagramu, a javnost je pogotovo iznenadila kada se prije dvije godine slikala u toplesu.

- Najbolji kupaći kostim je toples - poručila je tada Vuica ispod fotografije nastale na bazenu, prekrivajući grudi rukama.

- „Legenda ,svaka čast“, „Jedna je Alka, uvijek svoja i zgodna“, “Uh, moram popiti tabletu za pritisak“ - bili su neki od komentara njenih pratilaca.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.