SVAĐA PARA

Sha u centru Skoplja nasrnuo na Taru, napravio joj podlive na rukama

Navodno su se posvađali zbog Tarinog bivšeg dečka

N. Aj. / Blic

23.7.2021

Sha i Tara. Arhiv

Kako piše srbijanski Blic, Nenad Aleksić Sha nasrnuo je, u centru Skoplja, na svoju djevojku Taru Simov. Ovom incidentu, kako tvrdi izvor, prethodila je svađa zbog njenog bivšeg dečka. Kao posljedica njegovog stiskanja za ruke i štipanja, Simova je zadobila povredu u vidu podliva na ruci.

- Sha je sinoć udario Taru. To se desilo ispred jednog poznatog kafića u centru Skoplja. Prvo je izbila svađa, zbog njenog bivšeg dečka, pa je reper pokušao da joj otme telefon, a onda je počeo da je vuče za ruku i štipa. Tara se mnogo uznemirila, bukvalno je sjela u auto i pobjegla kod druga - kaže izvor iz bliskog okruženja Tare Simov za Blic.

Navodna povreda na Tarinoj ruci. Blic.rs

Dalje se navodi da je Tara ispričala svojim prijateljima da je situacija bila jeziva. Njeni drugovi su bili na ivici da nađu Sha i da se obračunaju s njim.

- Ona je kod tog druga došla sva uplakana i uznemirena. Imala je podlive na rukama, rekla je da joj je to Sha napravio jer ju je stiskao za ruku i štipao. Njen drug je skroz poludio kada ju je vidio u takvom stanju, htio je da nađe Aleksića i da se obračuna s njim - kaže izvor za Blic.

Blic je objavio i fotografiju Tarine povrede na ruci.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.