PJEVAČICA ISKRENO

Oglasila se Tanja Savić nakon optužbi njenog bivšeg supruga da ona zlostavlja djecu

Uvijek manipuliše i glumi žrtvu kao da je jadan i ostavljen

Tanja Savić s bivšim suprugom: Fotografija iz sretnih dana. Arhiv

N. Aj./ Alo.rs

26.7.2021

Nakon što je bivši suprug Tanje Savić, Dušan Jovančević, iznio da pjevačica maltretira njihova dva sina i zabranjuje im da se čuju s njim jer ih huška protiv nje, poslavši redakciji srbijanskog medija Alo fotografije na kojima se, kako tvrdi, vidi kako Tanja navodno maltretira nasljednike, tačnije jednog od njih, time što ga je navodno ogrebala po čelu i nanijela povrede, za pomenuti medij oglasila se i pjevačica Savić.

On ima poremećaj ličnosti

- Ja znam sta Dušan radi, on sada manipuliše narodom. On mi je i rekao da će novinama da kaže. To je žešća manipulacija, bili su pod njegovom komandom godinu. A ja ne želim više da se pojavljujemo u novinama. Izlazimo iz frižidera, a nema potrebe jer živimo mirno. Čuli ste dijete, dobro su i lijepo im je. Ja sam djecu dobila i sad sam spokojna, izlazi mi pjesma u septembru - kazala je Savić za Alo.

Pjevačica dodaje da njen bivši suprug ima šifru i da prestane da manipuliše djecom na takav način.

- Uvijek manipuliše i glumi žrtvu kao da je jadan i ostavljen. Priča kako ide u teretanu, a ide u 12 noću. Ko još ide u teretanu u to doba. To je čovjek kome je bitno da je njemu lijepo, ne zanima ga kako je drugim ljudima. Ja bih voljela da mu ne dajete na značaju jer on ima poremećaj ličnosti i nema pravo govora, ima šifru.

Želim da su moja djeca dobri ljudi

Ja samo želim da su mi djeca sretna. Želim da budu dobri, da dijele, da poštuju starije, da znaju da je u životu potrebno raditi da bi imao. On njih nije kažnjavao kada nisu dobri, nego ode i kupi im bicikl. I djeca misle da su materijalne stvari vrijedne. Ja želim da moja djeca budu dobri ljudi.

Samo želim da ovo prestane, ja mu kažem da prestane da manipuliše i da djeci ne govori takve stvari za njihovo dobro - istaknula je Savić.

Tanja je u toku davanja izjave pozvala i sina koji je potvrdio da je slučajno ogreban dok su se igrali.

Nakon što je Tanja Savić otišla po djecu u Australiju i dovela ih nazad za Srbiju, njen bivši suprug Dušan Jovančević se ne smiruje. Jovančević već danima ne prestaje da iznosi šokantne tvrdnje na račun pjevačice i njenog navodnog neprimjerenog odnosa prema djeci.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.