ČETIRI DANA ZABAVE

Bajaga i njegovi "Instruktori" te Meduza i Satori na otvaranju Sea Dance festivala

S obzirom na mjere uvedene u Crnoj Gori moguće je da će se uslovi za ulazak dodatno proširiti od 2. avgusta

Rok bend "Bajaga i Instruktori" na "Sea Dance" festivalu. Promo

N. Aj.

27.7.2021

Ovogodišnji "Sea Dance" festival, koji je planirano da traje od 27. do 29. avgusta, pripremio je i poseban dan iznenađenja. Fantastičnoj postavi sedmog izdanja ovog festivala, koji će ove godine trajati ipak četiri dana u tirkiznoj uvali plaže Buljarica u Budvi, na ekstra danu 26. avgusta se pridružuju planetarni hitmakeri Meduza – jedni od favorita za Gremi nagrade sa više od milijardu slušanja na video i striming platformama, multitalentovani umjetnik iz Amsterdama, srpsko-holandskog porijekla Satori, koji će izvesti originalni live nastup i legendarni rok sastav "Bajaga i instruktori", jedan od najutjecajnijih bendova sa prostora nekadašnje Jugoslavije, koji će te večeri zajedno sa fanovima pjevati svoje vanvremenske hitove.

Hitmejker Meduza. Promo

Osim novog talasa izvođača koji dopunjuju ranije najavljen kvalitetan line-up vodećih međunarodnih i regionalnih muzičkih zvijezda elektronske i trap/hip hop scene, "Sea Dance" festival – dobitnik nagrade za Najbolji evropski festival, najavljuje i prodaju jednodnevnih ulaznica koja počinje u petak 30. jula.


Drugog dana festivala, u petak 27. avgusta na glavnoj festivalskoj bini će nastupiti Maceo Plex, Senidah, Vojko V, Tijana T i lokalci Raven TK u b2b setu sa Proximusom, dok su za treći dan, subotu 28. avgust najavljeni Tale Of Us i domaćini P.S. i O.G. feat distorsion. Posljednjeg festivalskog dana, u nedjelju 29. avgusta posjetioci će imati priliku uživati uz Borisa Brejchu, Ann Clue, z++, Who See i 84Bit.

Satori. Promo

- Jedan od ključnih uslova za održavanje festivala je pridržavanje bezbjednosnih protokola za organizaciju masovnih događaja, koje je EXIT festival primijenio u Novom Sadu, ali prilagođenih uslovima u Crnoj Gori. Na festival će moći da uđu svi koji su dobili makar jednu dozu vakcine, svi koji imaju dokumentaciju da su preležali koronu (dokument ne stariji od 180 dana) ili svi koji posjeduju negativan rezultat PCR testa, ne stariji od 72 sata. S obzirom na mjere uvedene u Crnoj Gori moguće je da će se uslovi za ulazak dodatno proširiti od 2. avgusta - navode organizatori.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.