TV LICE

Dejana Rosuljaš: Sretna sam u svojoj koži

Najviše volim masaže lica i tijela, kazala je Dejana

Ilma Jakubović / AZRA

Rosuljaš: Novac trošim na parfeme

Foto: AZRA


Popularna bh. voditeljica na OBN televiziji Dejana Rosuljaš plijeni pažnju gdje god se pojavi. Javnost najviše intrigira Dejanin izgled, koji malo koga može ostaviti ravnodušnim. Samo za “Azru” voditeljica je govorila o svojoj ishrani, beauty rutini, ali nam je otkrila i šta joj najbrže izmami osmijeh na lice

Njega kože

- Još od najranijih godina nastojim njegovati kožu, tako se danas moja dnevna rutina, poslije one redovne jutarnje higijene svodi na nanošenje hidratantne kreme i seruma. Naglasila bih da o svojoj koži moramo brinuti svih 365 dana u godini, da bi nam koža vratila dobrim.

Broj jedan mi je svakako hidratantna krema, onda labelo i tonik za osvježenje lica, koji koristim u posljednje vrijeme - kazala je Dejana Rosuljaš u intervjuu za Azra magazin.

Besprijekoran ten

Hidratantna kavijar krema je fenomenalna za kožu lica. Sad sam uzela „Collistar“, da malo eksperimentišem.

Moja koža je prilično normalna i više ide prema masnoj nego što je suha, a serume koristim navečer, i to dva-tri dana u sedmici, kada kožu izlažem Suncu pa da je malo više nahranim. Istakla bih kako većinom koristim serume prirodne kozmetike. Sada sam probala od „Rossen“ kozmetike dobar serum i baš me prijatno iznenadio.

Maramice za skidanje šminke ne volim, njih koristim samo onako kada je u pitanju baš nužda, prva pomoć dok ne dođem do proizvoda koje inače koristim. Oduvijek sam zagovornik da nikad ne treba otići na spavanje sa šminkom, tako da prvo micelarnom vodom skinem ostatke šminke, zatim nanosim tonik, pa piling, da doslovno iz pora izađe svaki trag šminke.

Kompletan intervju čitajte OVDJE.

Više o temi Dejana Rosuljaš

NA VRH

Podijeli članak na