IZA KULISA

One su gospodarice društvenih mreža: Atraktivne nasljednice zvijezda bivše Jugoslavije

Željko Joksimović veoma je ponosan na najstariju nasljednicu. Mina Softić krenula je putem slavne majke, glumice Anice Dobre

Lejla Karahmet - Pujagić

Đinović: Ima veliki broj pratilaca

Foto: Instagram


Javne ličnosti privlače veliku pažnju javnosti, baš kao i članovi njihovih porodica. Ovo se posebno odnosi na ljepotice koje nose slavna prezimena svojih roditelja. Pojedine mezimice se ne vole javno eksponirati, dok su neke naslijedile i talent, pa se bave javnim poslom. Ima i onih koje svojim fizičkim izgledom i zavidnim figurama skreću pažnji javnosti objavljivanjem izazovnih fotografija na društvenim mrežama.

Mamina ljepota

Megazvijezda Zdravko Čolić privatni život drži daleko od očiju javnosti. Sa suprugom Aleksandrom je već 20 godina u braku, a ona se rijetko može vidjeti u javnosti.

 • Čolić: Kćerka megazvijezde Zdravka Čolića

  Čolić: Kćerka megazvijezde Zdravka Čolića

  Foto: Instagram


Njihova starija kćerka Una (19) u posljednje vrijeme sve više plijeni pažnju javnosti svojim objavama na društvenim mrežama. Lijepa Čolina nasljednica često objavljuje fotografije iz izlazaka, ali i tokom druženja s prijateljicama.

Đina Džinović (17), kćerka Harisa Džinovića i dizajnerice Meline, veoma je aktivna na društvenim mrežama, kako na Instagramu tako i na TikToku, te ima veliki broj pratilaca. Često pozira zavodljivo, a nisu rijetka ni golišava izdanja.

Naslijedila je maminu ljepotu, a otkrila je i da je sretno zaljubljena. Đina je u vezi s nogometašem Crvene zvezde Andrejem Đurićem.

 • Joksimović: Uživa u sunčanim danima

  Joksimović: Uživa u sunčanim danima

  Foto: Instagram


Mina Joksimović, najstarija kćerka Željka Joksimovića, prava je ljepotica. Trenutno je na ljetovanju i uživa u sunčanim danima, a na Instagram profilu je objavila fotografije, nakon čega je za svoj izgled dobila brojne komplimente.

- „Prelijepa si“, „Uživaj, ljepotice“, „Prelijepa, s puno harizme“ - nizali su se komentari.

Joksimović je veoma ponosan na najstariju nasljednicu, jer je vrijedna i talentirana. Mina studira na Muzičkoj akademiji, a osim toga, dosta vremena provodi s ocem u studiju.

Isključivo talent

 • Softić: Osvaja glumački svijet

  Softić: Osvaja glumački svijet

  Foto: Instagram


Mina Softić krenula je putem slavne majke, glumice Anice Dobre i polako osvaja glumački svijet.

Osim talenta za glumu, od majke je naslijedila i ljepotu te je malo ko imun na njene čari. Mina se, ipak, trudi da ne eksponira svoj život i privatnost, već da karijeru gradi isključivo talentom.

Ipak, u eri ekspanzije društvenih mreža i ova mlada glumica sebi ponekad dopusti da s pratiocima podijeli pojedine segmente iz privatnog života.

Nedavno je objavila i fotografiju u bikiniju te potpuno zaludila sve svoje pratioce na Instagramu koji su komentirali njenu prirodnu ljepotu, a kojom asocira na holivudske zvijezde.

 • Lopatny: Kćerka glumice Mije Begović

  Lopatny: Kćerka glumice Mije Begović

  Foto: Instagram


Kćerka glumice Mije Begović, 30-godišnja Maja Lena Lopatny godinama puni medijske stupce događajima iz privatnog života. Prije nekoliko godina se zbog karijere preselila na Korčulu i čini se da joj život na otoku baš godi.

Unuka Ljubiše Samardžića

 • Samardžić: Modna blogerica

  Samardžić: Modna blogerica

  Foto: Instagram


Sara Samardžić, unuka Ljubiše Samardžića, legendarnog velikana jugoslavenskog filma, svoje pratioce na društvenim mrežama redovno časti izazovnim fotografijama.

Njen profil na Instagramu sve više liči na profil modne blogerice, a zbog ljepote i modnog ukusa koji posjeduje postaje sve opasnija konkurencija zvijezdama na Instagramu.

Od muzike do linije kupaćih kostima

 • Karahasanović: Gradi karijeru u Beogradu

  Karahasanović: Gradi karijeru u Beogradu

  Foto: Instagram


Rialda Karahasanović, kćerka muzičara Amira Karahasanovića, gradi uspješnu muzičku karijeru. Prije nekoliko godina odselila se u Beograd, a bila je učesnica i rijalitija „Zadruga“. Pokrenula je i liniju kupaćih kostima, ali i seksi donjeg veša, za koju je snimila i provokativnu reklamnu kampanju. Na društvenim mrežama često dijeli atraktivne fotografije.

NA VRH

Podijeli članak na