IZA KULISA

One su gospodarice društvenih mreža: Atraktivne nasljednice zvijezda bivše Jugoslavije

Željko Joksimović veoma je ponosan na najstariju nasljednicu. Mina Softić krenula je putem slavne majke, glumice Anice Dobre

Đinović: Ima veliki broj pratilaca. Instagram

Piše: Lejla Karahmet - Pujagić

28.7.2021

Javne ličnosti privlače veliku pažnju javnosti, baš kao i članovi njihovih porodica. Ovo se posebno odnosi na ljepotice koje nose slavna prezimena svojih roditelja. Pojedine mezimice se ne vole javno eksponirati, dok su neke naslijedile i talent, pa se bave javnim poslom. Ima i onih koje svojim fizičkim izgledom i zavidnim figurama skreću pažnji javnosti objavljivanjem izazovnih fotografija na društvenim mrežama.




Mamina ljepota


Megazvijezda Zdravko Čolić privatni život drži daleko od očiju javnosti. Sa suprugom Aleksandrom je već 20 godina u braku, a ona se rijetko može vidjeti u javnosti.



Čolić: Kćerka megazvijezde Zdravka Čolića. Instagram

Njihova starija kćerka Una (19) u posljednje vrijeme sve više plijeni pažnju javnosti svojim objavama na društvenim mrežama. Lijepa Čolina nasljednica često objavljuje fotografije iz izlazaka, ali i tokom druženja s prijateljicama.


Đina Džinović (17), kćerka Harisa Džinovića i dizajnerice Meline, veoma je aktivna na društvenim mrežama, kako na Instagramu tako i na TikToku, te ima veliki broj pratilaca. Često pozira zavodljivo, a nisu rijetka ni golišava izdanja.


Naslijedila je maminu ljepotu, a otkrila je i da je sretno zaljubljena. Đina je u vezi s nogometašem Crvene zvezde Andrejem Đurićem.



Joksimović: Uživa u sunčanim danima. Instagram

Mina Joksimović, najstarija kćerka Željka Joksimovića, prava je ljepotica. Trenutno je na ljetovanju i uživa u sunčanim danima, a na Instagram profilu je objavila fotografije, nakon čega je za svoj izgled dobila brojne komplimente.


- „Prelijepa si“, „Uživaj, ljepotice“, „Prelijepa, s puno harizme“ - nizali su se komentari.


Joksimović je veoma ponosan na najstariju nasljednicu, jer je vrijedna i talentirana. Mina studira na Muzičkoj akademiji, a osim toga, dosta vremena provodi s ocem u studiju.



Isključivo talent

Softić: Osvaja glumački svijet. Instagram

Mina Softić krenula je putem slavne majke, glumice Anice Dobre i polako osvaja glumački svijet.


Osim talenta za glumu, od majke je naslijedila i ljepotu te je malo ko imun na njene čari. Mina se, ipak, trudi da ne eksponira svoj život i privatnost, već da karijeru gradi isključivo talentom.

Ipak, u eri ekspanzije društvenih mreža i ova mlada glumica sebi ponekad dopusti da s pratiocima podijeli pojedine segmente iz privatnog života.

Nedavno je objavila i fotografiju u bikiniju te potpuno zaludila sve svoje pratioce na Instagramu koji su komentirali njenu prirodnu ljepotu, a kojom asocira na holivudske zvijezde.



Lopatny: Kćerka glumice Mije Begović. Instagram

Kćerka glumice Mije Begović, 30-godišnja Maja Lena Lopatny godinama puni medijske stupce događajima iz privatnog života. Prije nekoliko godina se zbog karijere preselila na Korčulu i čini se da joj život na otoku baš godi.



Unuka Ljubiše Samardžića

Samardžić: Modna blogerica. Instagram

Sara Samardžić, unuka Ljubiše Samardžića, legendarnog velikana jugoslavenskog filma, svoje pratioce na društvenim mrežama redovno časti izazovnim fotografijama.

Njen profil na Instagramu sve više liči na profil modne blogerice, a zbog ljepote i modnog ukusa koji posjeduje postaje sve opasnija konkurencija zvijezdama na Instagramu.



Od muzike do linije kupaćih kostima

Karahasanović: Gradi karijeru u Beogradu. Instagram

Rialda Karahasanović, kćerka muzičara Amira Karahasanovića, gradi uspješnu muzičku karijeru. Prije nekoliko godina odselila se u Beograd, a bila je učesnica i rijalitija „Zadruga“. Pokrenula je i liniju kupaćih kostima, ali i seksi donjeg veša, za koju je snimila i provokativnu reklamnu kampanju. Na društvenim mrežama često dijeli atraktivne fotografije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.