HIP-HOP SCENA

Sarajevski reper Loš Sin otvoreno za “Avaz“: Ljudi me vole jer nisam normalan

Raja više voli kada objavljujem solo pjesme, rekao je reper

Uskoro objavljuje novu pjesmu. Instagram

Razgovarala: Amina Zukić

5.8.2021

Sarajevski reper Loš Sin nedavno je objavio duet s Frenkijem, pravog imena Adnan Hamidović, pod nazivom "Vi niste mi jesmo“, jednim od najpopularnijih bh. muzičara u svijetu hip-hopa. 

Fokusiran na sebe

Loš Sin je davno osvojio srca publike svojim unikatnim izričajem, zbog čega ga mnogi, posebno mlađe generacije, rado slušaju.

U razgovoru za "Avaz“, u svom šaljivom maniru, otkrio je da krajem avgusta objavljuje solo pjesmu, ali i da u oktobru planira počastiti publiku albumom koji radi sarajevska producentska kuća "Imperia“, koju su, inače, osnovali Jasmin Fazlić i Amar Hodžić, poznatiji kao Jala Brat i Buba Corelli.

O saradnjama na albumu nije želio mnogo govoriti kako bi ostao „faktor iznenađenja“ za fanove, ali nam je rekao da će se na albumu, među ostalim, naći Cunami, Buba Corelli i Igor Buzov.

Zakazao je nastupe u Crnoj Gori, ali prije toga ima jedno posebno mjesto gdje želi održati koncert. Govorio je i o svojoj karijeri i koliko je pandemija koronavirusa utjecala na posao, prokomentirao je i svog kolegu Nuccija, odnosno Igora Panića, Voyagea, pravog imena Mihajlo Veruović, ali i njegov raskid s Anđelom Ignjatović, poznatijom pod estradnim imenom Breskvica.

Jeste li zadovoljni kako je prošao Vaš duet “Vi niste mi jesmo“ s Frenkijem?

- S obzirom na to da nije moja solo pjesma, dobro je. Ja sam uvijek zadovoljan. Raja više voli kada objavljujem solo pjesme.

Šta mislite koji je razlog?

- Kada radim sam, opustim se sto posto, fokusiran sam samo na sebe i publika to osjeti. Mene ljudi, generalno, vole jer nisam normalan.


Loš Sin: Zadovoljan sam kako je prošao duet. Instagram

Bolji dani

 Planirate li uskoro objavljivati nove pjesme?

- Ovim putem bih najavio da pjesma izlazi krajem avgusta. „Imperia“ radi na mom novom albumu, na kojem će se kao gosti naći Cunami, Igor Buzov i Buba Corelli. A objavljujem ga u oktobru.

Gdje publika može očekivati nastupe?

- Kako se sve vratilo u normalu, objavio sam na društvenim mrežama da počinjem s nastupima i otad mi neprestano dolaze poruke. Imam zakazane nastupe u Crnoj Gori, ali prvo ću nešto održati za moje Sarajlije.

Koliko Vas je pandemija koronavirusa unazadila?

- Unazadila me kao i sve ostale ljude. Mislio sam da će i ovo ljeto biti sve zatvoreno, ali, eto, bolja je situacija. Svi smo se pokrenuli. Pred nama je bolji period, nadam se.

Nova budućnost

Koga biste izdvojili s rep scene i čiji rad Vam se sviđa?

- Pohvalio bih Nuccija i Voyagea. Oni su budućnost, nova generacija. Pružaju neki novi „vajb“. Posebno Voyage, otkako je raskinuo s Breskvicom, okrenuo se novom stilu i bolje mu leži, bolji je kad je sam. Breskvica ga je sputavala u karijeri.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.