HOLIVUDSKI PAR

Harison Ford i Kalista Flokart odmor provode u Hrvatskoj

Zahvaljujući neupečatljivim stajlinzima par se nesmetano šetao gradom

Ford i Flokart: nesmetano šetali gradom. Instagram

L. K. P.

7.8.2021


Ljetna sezona tradicionalno na Jadransku obalu privlači brojne turiste, ali i poznata lica. Brojna slavna imena imala su do sada priliku uživati u ljepotama primorja, a Dubrovnik je nezaobilazno mjesto za brojne pripadnike A liste. I ove godine jedan od najljepših gradova Hrvatske odredište je brojnih zvijezda, a u šetnji Dubrovnikom uhvaćeni su Harison Ford (Harrison) i njegova supruga Kalista Flokart (Calista Flockhart).

Planetarno popularni glumac u društvu supruge stigao je u Dubrovnik, a par je uhvaćen u šetnji gradom. Glumac, koji uskoro puni 79 godina, u junu je ozlijedio rame snimajući akcijsku scenu u novom filmu o pustolovinama Indiane Džonsa (Jones) te je morao privremeno prekinuti snimanje.


Glumac se od ozljede još opravlja, a u Dubrovnik je stigao na oporavak i odmor, piše dubrovniknet.hr. Društvo mu prave sin Liam, te supruga, koja se proslavila ulogom Ali Mekbil (Ally McBeal) i istoimenoj, popularnoj seriji.


Poznati 78-godišnji glumac gradom se prošetao odjeven od glave do pete u crno, a mističnom izgledu u prilog su išle i tamne sunčane naočale i crna maska.


Ležeran stajling odabrala je i Kalista koja je crnu jednostavnu, sportsku haljinu i tenisice. Zahvaljujući neupečatljivim stajlinzima par se nesmetano šetao gradom, a brojni prolaznici nisu ni posumnjali da pokraj njih prolazi jedna od većih legendi Holivuda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.