HONORAR S OKUSOM SOLI

Pjevačice spojile ugodno s korisnim: Punom parom nastupaju pa se u moru kupaju

Jedna od najaktivnijih ovog ljeta je Severina. Od aprila Nataša Bekvalac počela je puniti baterije i spremati se za nastupe

Severina: Sve je krenulo od Maldiva. Instagram

Piše: L. Karahmet - Pujagić

10.8.2021

Pjevačice iz cijelog regiona uživaju u koncertnom ljetu. Nakon što su ublažene mjere uvedene zbog pandemije koronavirusa, dočekale su da se napokon mogu vratiti svojim radnim obavezama.

Mnoge od njih uspjele su spojiti ugodno s korisnim, tako između nastupa iskoriste slobodno vrijeme pa se opuste i rashlade, neke u bazenu, a neke u Jadranu. Sve to, naravno, dijele na društvenim mrežama prateći trend da obavještavaju svoje fanove gdje su, kada nastupaju, kako se odmaraju, ali i šta dalje planiraju.



Pad na bini

Jedna od najaktivnijih ovog ljeta je Severina. Sve je krenulo od Maldiva pa je stigla do Španije te opet uživa na Jadranu. Održala je niz koncerata, a publiku na Braču pjevačica je iznenadila kada se pojavila na bini odjevena kao lik iz popularne Netflixove serije „La Casa de Papel“.




Bekvalac: Nakon odmora u Egiptu, „skoknula“ je i do Ibice. Instagram

Mnogi se slažu da je splitska pjevačica, na pragu petog desetljeća, veselija i živahnija nego ikada prije, a u zanosu nastupa u Srbiji dogodila joj se i mala nezgoda, kada je pala na bini.

Na svom Instagram profilu objavila je i video, na kojem se vidi kako u jednom trenutku veselo skakuće po bini u vojničkim čizmama, a u drugom se već prevrće i pada preko zvučnika koji joj se nalazio iza leđa.


- Bilo je fantastično. Malo sam natukla kičmu, ali vridilo je, što bi rekli ljudi, vridilo je - rekla je kasnije Severina.


Badrić: Nedavno je boravila i u BiH. Instagram

I Nataša Bekvalac nastupa punom parom.

- Ustala sam jutros sretna, nasmijana, pored svoje kćerke, koja me, još snena, pitala: „Mama, kako je bilo“... Ljubavno, čarobno, magično, nestvarno... Tako je bilo, sine... -napisala je na Instagramu nakon koncerta koji je održala u Igalu.


Od aprila „novosadska barbika“ počela je puniti baterije i spremati se za nastupe. Nakon odmora u Egiptu, „skoknula“ je i do Ibice u Španiji sa sestrom i prijateljicama. Zanosno žensko društvo redovno je pratioce častilo fotografijama.



Ljeto na otoku

Nina Badrić, nakon ljetovanja na otocima Murteru i Hvaru, ponovo radi punom parom. Nedavno je boravila i u Bosni i Hercegovini, gdje je u Međugorju održala koncert i zasjala u glamuroznom izdanju.


Novim selfijem na društvenim mrežama fanovima je otkrila gdje se sada nalazi.

Pjevačica je otputovala u Crnu Goru i to stavila do znanja svima na Instagramu uz fotografiju na kojoj, sudeći prema komentarima, izgleda fantastično.


Pavlović: Na relaciji Beograd – Crna Gora. Instagram


- S okusom mora - napisala je kratko Nina i stavila emotikon bijelog srca, a uslijedili su komplimenti:

- „Najljepša“, „Dama“, „Okus mora, okus soli“.

A da je sretna što je opet s publikom, priznala je i Jelena Rozga. Krajem juna nastupila je u Beogradu, nakon toga uživala u rodnom Splitu, odradila još nekoliko nastupa, a sada se sprema za Sloveniju. Ove godine proslavila je i 25 godina rada na muzičkoj sceni.



Rozga: Proslavila 25 godina rada na muzičkoj sceni. Instagram

Mlada i atraktivna Milica Pavlović non-stop je na relaciji Beograd – Crna Gora, što zbog posla, što zbog ljubavi. Nedavno je objavila duet sa Sašom Matićem, koji je izazvao odlične reakcije slušalaca. Vrijedno i nastupa, a na Instagramu redovno objavljuje fotografije u kupaćem kostimu.

U romansi s vaterpolistom Nikolasom Saveljićem cvjetaju joj ruže, ali ipak ne žuri sa svadbom.



Povratak na staro

Muzička zvijezda Lepa Brena tokom pandemije je, kao i mnogi drugi, bila prinuđena da zaustavi nastupe. Svoje slobodno vrijeme dobro je iskoristila, provodeći dane na putovanjima s porodicom.


Ove godine Brenin kalendar je ispunjen nastupima i sve se vratilo na staro. Na Instagramu dijeli snimke sa svojih nastupa, ali ljeto ipak maksimalno koristi i za odmor između nastupa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.