ŽIVOT PRED KAMERAMA

Nataša Bekvalac snima rijaliti o svom životu

U ovom programu učestvovat će svi članovi šire porodice Bekvalac

Bekvalac: Otkriva privatni život. Instagram

L. K. P.

12.8.2021


Nataša i Krstina Bekvalac  od septembra počinju sa radom na svom rijaliti programu u kojem će publici biti predstavljen njihov privatni život, kao i život njihove šire porodice.

Kako stvari stoje, baš za život pjevačice navodno se zainteresovala poznata producentska kuća koja želi da snima rijaliti gdje bi se vidjeli svi detalji iz života Panonske Barbike iza kamera.

- Nataša i njena sestra Kristina su sa oduševljenjem prihvatile ovu ideju, jer i same vole neke od svjetski poznatih rijalitija. Dobro je poznato koliko je Nata duhovita u medijima, a izjave koje godinama daje su apsolutno viralne, otkrio je izvor za srbijanske medije.


Ideja za rijaliti kojem je radni naslov “Bekvalčeve”, baš po imenu njenog Instagram naloga, i došla je zahvaljujući čestim gegovima i duhovitim situacijama koje Nataša u vidu snimaka ili fotografija dijeli sa svojim pratiocima na ovoj društvenoj mreži.

U ovom programu učestvovat će svi članovi šire porodice Bekvalac.

Pjevačica je nedavno rekla da o rijalitiju misli sve najbolje, ali da je novac presudan kako bi se ovakav projekat i desio.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.