NASTUP U BEOGRADU

Alen i Tifa se oglasili o sukobu na koncertu i dali identičnu izjavu

Ja stvarno nemam nikakvih problema, uživao sam na koncertu sa publikom i hvala još jednom Beogradu, koji je sinoć dokazao koliko voli "Bijelo dugme" , naveo je Tifa

Sa sinoćnjeg nastupa. Kurir

A. J. / Kurir

19.8.2021

Poslije brojnih medijskih natpisa o sinoćnjem sukobu između pjevača Alena Islamovića i Mladena Vojičića Tife, na koncertu grupe "Bijelo dugme" na "Beer festu", za "Kurir" su se ekskluzivno oglasili glavni akteri pomenutog događaja.

Njih dvojica, u skoro identičnim izjavama, tvrde da nemaju nikakvih problema i da se osjećaju fenomenalno nakon koncerta u Beogradu.

- Ja stvarno nemam nikakvih problema, uživao sam sa publikom na koncertu i osjećao sam se fenomenalno - rekao je Alen.

Nakon nekoliko minuta, sličnu izjavu dao je i Tifa.

- Ja stvarno nemam nikakvih problema, uživao sam na koncertu sa publikom i hvala još jednom Beogradu, koji je sinoć dokazao koliko voli "Bijelo dugme" - istakao je Mladen.

Podsjećamo, jutros je u brojnim medijima osvanula vijest da je Mladen Vojičić Tifa, zbog Alena Islamovića, sa kojim i dalje nije u dobrim odnosima, navodno, napustio binu tokom izvođenja pjesme "Ružica si bila", ali se kasnije na nagovor menadžera vratio na scenu, kratko pjevao i jedva se poklonio publici sa ostatkom benda, na samom kraju koncerta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.