NIJE NASTUPILA U MOSTARU

Jadranki Barjaktarović zabranjen ulazak u BiH?

Ona posljednjih mjeseci prolazi kroz težak period zbog osude javnosti i medija u regionu

Jadranka Barjaktarović. CDM

Fu. M.

22.8.2021

Pjevačica Jadranka Barjaktarović nije mogla da održi nastup u jednom klubu kod Mostara prošlog vikenda jer su je vratili sa granice i saopštili joj da ne može da uđe na teritoriju te države, saznaje Kurir.

Ona je, piše Kurir, bila neprijatno iznenađena kad je čula šta su joj policajci rekli, ali nije pravila dramu već se sa svojom menadžerkom odmah vratila nazad.

Tada su pozvale ljude iz kluba u kojem je trebalo da nastupi i rekli im da su vraćene sa granice, ali da im niko nije objasnio zbog čega. U razgovoru su, navodno, pomenule to da su provjere službenih lica trajale dugo, da je policajac nekoliko puta odlazio unutra i vraćao se, da bi na kraju saopštio “gospođa Barjaktarović ne može da uđe na našu teritoriju” i vratio im dokumenta.

Jadranki Barjaktarović je ranije zabranjen ulazak u Srbiju. Ona posljednjih mjeseci prolazi kroz težak period zbog osude javnosti i medija u regionu koji su joj zamjerili kada je na jednoj proslavi pjevala stih “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije”.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.