DOLCE & GABBANA

Šeron Stoun blista u Veneciji, Italijani poručuju: Savršena je

Holivudska diva snima modnu kampanju za čuvenu italijansku kuću

L. S. R.

Šeron Stoun u Veneciji

Foto: Agencije


Neodoljiva Šeron Stoun (Sharon Stone) trenutno se nalazi u Italiji. Predivna 63-godišnja glumica spojila je ugodno s korisnim i sjajno se zabavlja na snimanju kampanje za modnu kuću "Dolce & Gabbana" u Veneciji.

Na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu Šeron je zablistala u nekoliko hvaljenih kreacija, a nova kampanja u kojoj je upravo ona zaštitno lice slavne italijanske modne kuće nastavak je te saradnje.

  • Šeron Stoun na setu

    Šeron Stoun na setu

    Foto: Agencije


Znatiželjni paparazzi ulovili su glumicu na setu, okruženu mladim, atraktivnim modelima, i odjevenu u vrlo modernu kombinaciju.

Šeron u kampanji nosi odjevne komade iz kolekcije za jesen/zimu 2021. godine, a među njima je i sjajan crop top u crnoj boji koji su stilisti za ovu priliku spojili s crnim hlačama.

Mnoge žene izbjegavaju nošenje ovako kratkih rezanih topova, jer ne vole razotkrivati trbuh, ali Šeron se s time uopće ne opterećuje. Nema ni zašto kada u njemu izgleda bolje od upola mlađih manekenki.

  • Šeron Stoun sjajno se zabavlja

    Šeron Stoun sjajno se zabavlja

    Foto: Agencije


Italijani su oduševljeni sa Šeron i poručuju da je savršena. Mnogi smatraju da je tajna njene privlačnosti to što ne pokušava sakriti godine već ih, kako neki smatraju, nosi spektakularno.
NA VRH

Podijeli članak na