BANJA LUKA

Jelena Tomašević pjevala Drašku Stanivukoviću i njegovom seksi drugu političaru

Povod za ovu proslavu bila je činjenica da je grad Banja Luka prvi put do sada obezbijedio besplatne udžbenike osnovcima

Draško Stanivuković, Jelena Tomašević i Miloš Stanišić. Nova.rs

N. Aj. / Nova.rs

31.8.2021

Pjevačica Jelena Tomašević pjevala je na velikoj proslavi na trgu Banje Luke, mjestu na kojem su bili i gradonačelnik ovog grada Draško Stanivuković, ali i njegov prijatelj Miloš Stanišić, predsjednik Gradskog odbora Demokratskog narodnog saveza u Bijeljini, piše Nova.rs

Povod za ovu proslavu bila je činjenica da je grad Banja Luka prvi put do sada obezbijedio besplatne udžbenike osnovcima.


- Ovo je za nas veliki početak. Grad je po prvi put obezbijedio besplatne udžbenike našim osnovcima i zajedno sa našim sugrađanima danas smo to proslavili uz Jelenu Tomašević. Već od sutra nastavljamo udarničkim tempom prema svim zacrtanim ciljevima, kako bismo radili na poboljšanju kvaliteta života svih naših sugrađana. Hvala prijateljima Grada koji su omogućili da ovo veče izgleda ovako. Nastavljamo dalje još jače - napisao je Stanivuković na Instagramu, zajedno sa serijom fotografija same proslave.

Miloš Stanišić je učinio slično, te je objavio zajedničke fotografije sa Stanivukovićem.


- Banjalučki osnovci prvi put su dobili besplatne udžbenike. Bilo mi je zadovoljstvo da prisustvujem večerašnjoj svečanosti. Osmijesi na licima djece i zadovoljstvo roditelja dokaz je da ljudi poštuju rad za opšte dobro. To dobro proširićemo na cijelu Republiku Srpsku - napisao je Stanišić na Instagramu.


Jelena Tomašević je na svojim društvenim mrežama napisala da su "slavili za početak školske godine i besplatne udžbenike za sve osnovce".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.