ZAHVALNA PJEVAČICA

Šprajc o Severini i sudu: Zagrebačko podzemlje, ucijenjeni vještak i sutkinja

Film tu naravno neće završiti, u hrvatskom pravosuđu ovo može trajati dok Severina ne dobije i unuke

Severina sa Zoranom Šprajcom. Instagram

L. S. R.

1.9.2021

Zoran Šprajc je u sinoćnjem "RTL Direktu"prilog o Severini Vučković i njenoj borbi za starateljstvo nad sinom Aleksandrom najavio prilično žestoko.

- Obiteljska drama s elementima trilera, politike i kriminala. Tako bi trebalo stajati u opisu nekog budućeg filma o bitci superpopularne Severine Vučković i superbogatog Milana Popovića za skrb nad njihovim sinom.Nema čega tu ne bi bilo od zagrebačkog podzemlja i ljudi koji su prikrivali okolnosti smrti Milana Bandića do Uskočkih istražitelja i ucijenjenog vještaka, od velikodušnih donacija do zagrebačke sutkinje i njezine šokantne sudske odluke - da se dijete oduzme majci.

Ipak nakon 8 godina ovog institucionalnog trilera tri splitske sutkinje iz početka su pretresle cijeli slučaj i pravomoćno presudile da dijete ima pravo na ono što je na sudu i samo tražilo: da osim s ocem živi i sa svojom majkom.


Severina. Arhiva

Film tu naravno neće završiti, u hrvatskom pravosuđu ovo može trajati dok Severina ne dobije i unuke, ali nije ovaj film važan samo zbog toga što je u glavnoj ulozi poznata majka.Nego da se zamislimo kakvu sve sudsku i institucionalnu kalvariju prolaze majke koje nisu poznate"  - rekao je Šprajc prije emitiranog priloga.

Severina je danas na svojim društvenim mrežama zahvalila Šprajcu i objavila prilog koji je sinoć emitiran

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.