NAKON ŠOK OBJAVE O CECI

Oglasila se Karleuša: Zašto sam se povukla iz "Zvezda Granda"

Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uslova da nastavim sa snimanjem, međutim nismo uspjeli da se dogovorimo, napisala je Karleuša na Instagramu

Piše: N. Aj.

2.9.2021

Jelena Karleuša. Instagram

Nakon što su iz muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" saopćili da Jelena Karleuša više nije u žiriju ovog šoua te da na njeno mjesto dolazi Svetlana Ražnatović Ceca, udovica zločinca Željka Ražnatovića Arkana, oglasila se Karleuša na svom Instagram profilu.

Dragi moji, odlučila sam da je vrijeme da se pred novi album povučem iz takmičenja "Zvezde Granda" i u skladu s tim, na svoju inicijativu još 28. juna ove godine sam obavijestila "Grand" produkciju i raskinula postojeći ugovor.

Ovu odluku sam donijela najprije kako bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi. Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uslova da nastavim sa snimanjem, međutim nismo uspjeli da se dogovorimo. Ko su novi članovi i kako će takmičenje izgledati na dalje, nije pitanje za mene. Želim im svu sreću - napisala je Karleuša u objavi na Instagramu, kao i na Instagram storiju.


U kratkom vremenu njen post komentiralo je stotine Jeleninih fanova koji su istaknuli da im je žao.

- Doslovno ne gledam više "Zvezde Granda" - jedan je od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.