OGLASILI SE

Članovi žirija "Zvezda Granda" o dolasku Arkanove udovice u šou: Neki su iznenađeni

Ceca dolazi na mjesto Jelene Karleuše, koja je mnogima bila omiljena članica žirija

N. Aj.

2.9.2021

Aleksandar Milić, Đorđe David, Snežana Đurišić. Zvezde Granda

Nakon što je objelodanjeno da će udovica zločinca Željka Ražnatovića Arkana, Svetlana Ražnatović Ceca biti članica jedne od najpopularnijih muzičkih emisija "Zvezde Granda", oglasili su se i iz produkcije ovog šoua, ali i drugi članovi žirija.

Aleksandar Milić Mili kazao je da ga raduje Cecin dolazak u žiri.

Ona je moj saradnik više od 20 godina i znam da će se sjajno uklopiti u već razigrani šou kakav je "Zvezde Granda". Takva zvijezda kao što je ona treba produkciji i verujem da će i jedni i drugi profitirati u ovoj sezoni. Ako negdje bude zapelo, naravno da može da računa na moju pomoć, uostalom kao i svi članovi žirija. Uvijek sam tu za svoje kolege. Inače, Ceca dolazi u već uigrani tim, a kvalitet emisije će sigurno ostati isti - rekao je Mili za Grand Online.

Đorđe David istakao je da ne može da dođe sebi od šoka.

- Iznenađen sam zaista. Ostajem pri stavu da do nove sezone o ovoj odluci ne dajem izjave za medije, pa čak ni za vas. Izvinite, ali vidimo se i gledamo 18. septembra - kratko je poručio David.

Sa druge strane, muzički urednik ''Zvezda Granda'' i član produkcijskog žirija, Snežana Đurišić, smatra da je "svako kompetentno i stručno lice, dobrodošlo u šou".

- Iako sam dio produkcije ne bavim se ovakvim vrstama odluka i promjena, ali mislim da svako ko ima uspješnu karijeru i vrijedno radi i voli svoj posao zaslužuje da bude dio ''Zvezda Granda''. Ceca je svakako umjetnik koji spada u ovo kategoriju i kao takva je dobro došla - rekla je Đurišić za Grand Online.

Ceca dolazi na mjesto Jelene Karleuše, koja je mnogima bila omiljena članica žirija, dok je dio publiku ovu emisiju i gledao zbog Karleuše.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.