SUNČANJE I KUPANJE

Voditeljica N1 na odmoru s porodicom: Naida uživa na Jadranu

- Došli smo na naše mjesto ljubavi, mjesto gdje je sve počelo prije dvije godine, poručila Kundurović-Zečević

Naida Kundurović-Zečević. Instagram

Piše: L. S. R.

3.9.2021

Naida Kundurović-Zečević, voditeljica televizije N1, sa suprugom Esadom i kćerkicom Ajom, uživa na Jadranu. Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama pa svoje pratioce redovno obavještava o kretanju svoje porodice pa je tako poznato da njih troje uživaju u Pakoštanima.

- Došli smo na naše mjesto ljubavi, mjesto gdje je sve počelo prije dvije godine. Ovaj put smo jedva čekali da se simbolično vratimo ovdje s našim najvećim simbolom ljubavi – Ajom - poručila je Naida.

Osim TV poslom ona se bavi i duhovnim razvojem u šta su uključeni i njeni pratioci na Instagramu.


Naida Kundurović-Zečević. Instagram

- Ja sam budući geštalt psihoterapeut. Prije nekih pet godina sam upisala studij. Prilikom odabira fakulteta, još tada sam se dvoumila između psihologije i novinarstva. Međutim, novinarstvo je prevagnulo i mnogo mi je drago zbog toga, to je moja velika ljubav i televizija je nešto što me privlači i odgovara mom temperamentu, dok je psihologija ostala veliki dio mog ličnog interesiranja. Veoma mi je drago što sam pokušala izbalansirati novinarstvo, psihologiju i majčinstvo i mnogo drugih faktora. Ako Bog da, sigurno još neku godinu i po do moje diplome i planiram da se, definitivno, u budućnosti bavim tim poslom, jer smatram da je iscjeljenje sebe i liječenje drugih, zapravo ljudske duše, nešto što je Bogom dato, nešto najsvetije i velika odgovornost, a ujedno i moja velika ljubav – objasnila je Naida nedavno za „Avaz“.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.