LJEPOTICA ZA AVAZ

Američka manekenka bh. korijena Melani Čolić u Sarajevu: Došla sam po bh. pasoš

Sada imam dvojno državljanstvo, to govori koliko volim Bosnu

Melani Čolić u Sarajevu. Instagram

Piše: A. Hodžić

4.9.2021

Američka manekenka bosanskih korijena Melani Čolić stigla je u Sarajevo, u posjetu porodici i prijateljima. Ističe da uživa u svakom trenutku boravka u Bosni i Hercegovini.


Ž4 = Kod kuće


- Ne postoje riječi koje bi opisale kako se osjećam kada dođem u Sarajevo. Osjećam se kao kod kuće. Nema boljeg osjećaja od dolaska ovdje i boravka s porodicom, ali i prijateljima - kaže nam Čolić.

Manekenki s adresom u Americi ovo je već drugi dolazak ove godine i, kako ističe, imala je sreću da nađe slobodno vrijeme i iskoristi priliku da posjeti porodicu.

- Kada sam u Sarajevu, obično sam s porodicom i rođacima. Budući da živim u Americi, ne možemo se često viđati, koliko bismo voljeli, tako da, dok sam ovdje, svaku minutu provodim sa svojom porodicom - ističe manekenka.

Ova ljepotica ne krije oduševljenje i zaljubljenost kako u Bosnu i Hercegovinu tako i u njenu prijestonicu.

- Ako moram reći koliko sam zaista vezana za ovaj grad i Bosnu, to ću ponosno kazati. Zvanično sam postala državljanin BiH. Sada imam dvojno državljanstvo. Mislim da to mnogo govori o tome koliko volim Bosnu i koliko sam vezana za nju - otkriva nam Melani.



Dolazak u Evropu

Iskoristila je priliku da uživa u čarima Baščaršije, što je oduševilo i njene fanove na društvenim mrežama.

- Moji planovi za sada su povratak u Ameriku i nastavak rada. Čeka me puno fotošutinga, a onda, nadam se, kada se situacija u vezi s koronom poboljša, mogu otići u Evropu i potpisati s nekom od modnih agencija. To smo planirali moja agencija u Americi i ja - zaključuje manekenka.

Inače, Melani je rođena u Americi, ali njeni roditelji su prvo izbjegli u Njemačku, a zatim u Ameriku. Majka joj je iz Sarajeva, a otac iz Bosanske Krupe. Iza nje su brojne reklamne kampanje, a jedna od najznačajnijih u dosadašnjoj karijeri bila je ona za čuveni “Versace” brend.


Melani Čolić. Agncije

Na naslovnici američkog magazina

- Bila sam na naslovnoj strani magazina “City Book”. To je magazin o poznatim ličnostima, stilovima života, nakitu, modi, ishrani. Veoma sam zadovoljna fotografijama. Nosila sam veoma skup nakit, uz outfit brendova „Chanel“, „Gucci“, YSL, „Versace“ i „Prada“. Bile su veoma pozitivne reakcije - govori Čolić, koja  članica čuvene američke modne agencije “Ford”.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.