ZADIVLJUJUĆE PLOVILO

U Split je uplovila jahta najbogatije Srpkinje koja je dobra prijateljica Nine Badrić

Jahta je duga 142 metra, ima helidrom, stakleni pod u potpalublju, podmornicu, a na njoj se može odmarati 20 gostiju

A. J. / 24sata.hr

Jahta A vrijedna više od pola milijarde dolara usidrila se danas kod Splita, a u vlasništvu je Sandre (44) i Andreja Meljničenka (49). Sandra je dugogodišnja prijateljica pjevačice Nine Badrić (49) koju ponekad vodi na egzotična putovanja luksuznom jahtom, piše portal 24.sata.

Sandra je nekada bila pjevačica u Srbiji, a udaja za ruskog oligarha donijela joj je titulu najbogatije Srpkinje.Nina i Sandra zajedno su tulumarile na Ibici, a posjetile su i Karibe.

  • Nina i Sandra

    Nina i Sandra

    Foto: PIXSELL


Na prvom odmoru s milijarderima provela mjesec dana, iako je planirala ostati dva tjedna.

Bilo je to nedugo nakon razvoda od biznismena Bernarda Krasnića. - Osjećam se kao da sam mjesec dana bila u najljepšem snu. Sandra i Andrej su iznimni i jednostavni ljudi koji su oplemenili moj život i unijeli u njega puno radosti. Bili su najbolji domaćini koje sam mogla poželjeti. Za mene će ovo putovanje i dani koje sam provela s njima u društvu zauvijek ostati kao najljepše putovanje moga života - rekla je tada oduševljena Nina.

  • Andrej i Sandra

    Andrej i Sandra

    Foto: PIXSELL


Bogatstvo Andreja Meljničenka procjenjuje se na 19,5 milijardi dolara, a megalomansko plovilo dizajnirao ju je Francuz Filip Stark (Philippe Starck, 72).

Jahta je duga 142 metra, ima helidrom, stakleni pod u potpalublju, podmornicu, a na njoj se može odmarati 20 gostiju o kojima brinu 54 člana posade.

NA VRH

Podijeli članak na