OTVOREN I DIREKTAN

Mensur Ajdarpašić pred ulazak u Zadrugu: Potrudit ću da prikrijem intimne odnose

Ne bih pridavao značaj Vladimiru Tomoviću, rekao je

Menusur Ajdarpašić: Ulazim slobodan u rijaliti. Instagram

Piše: Amina Zukić

5.9.2021

Kroz četiri sezone "Zadrugu" je pratio milionski auditorijum širom regiona, a sada, četiri godine kasnije, sve je spremno za "Zadrugu 5" čiji je početak zakazan za nedjelju 5. septembar 2021. godine u 21 sat na televiziji ''Pink''.

Sada u finalnoj petoj sezoni publici će se predstaviti novi, intrigantni učesnici koji će se od septembra useliti u Bijelu kuću, a produkcija je već potvrdila neka imena. Na toj listi se našao jedan od starih učesnika koji neprestano privlači pažnju javnosti, zbog utiska koji je ostavio na publiku koja ga je dovela do visokog plasmana. 

Riječ je o Mensuru Ajdarpašiću koji je osvojio treće mjesto u "Zadruzi 3". Trenutno se nalazi u karantinu i priprema se za početak rijalitija. Otkrio je šta gledaoci mogu očekivati od njega, kakvo mišljenje ima o ostalim učesnicima i koji je njegov cilj u ovoj sezoni.

 

Ne cilja na prvo mjesto. Instagram

Koji je povod Vašeg ulaska u "Zadrugu"?

 - Dobra novčana ponuda, ali i naravno dodatna promocija. Imam ono „nešto“ što interesira javnost i žele da me vide na malim ekranima.

Kakav plasman očekujete?

- Meni nije cilj prvo mjesto, naravno prijalo bi mi to je velika stvar. Postoji mogućnost i za tron, ali ja sam bio zadovoljan i trećim mjestom.

Čiji ulazak Vam ne prija, predviđate li neke sukobe?

 - Stvarno ne mogu ništa reći unaprijed, ni s kim nemam konflikt niti ću ikada započeti prvi raspravu. Ima mnogo starih učesnika koje poznajem, ali ne nešto pretjerano nismo imali vremena da se upoznamo kako treba, a ne da imamo sukobe.

Pisalo se će Vladimir Tomović biti jedan od učesnika, kako će izgledati Vaš susret?

- Puno puta sam pričao o tome i ne bih više pridavao značaj bilo kome.

Mensur Ajdarpašić: Ne kajem se ni za šta. Instagram

Kajete li se za nešto iz prethodnog učestvovanja?

- Apsolutno ne, ja ne ulazim u rijaliti da se „perem“ bilo je nekih ispada, ali suštini svima se dešava. Ja sam mlad momak i imam vremena sve to da popravim.

Kakav je Vaš emotivni status?

- Slobodan čovjek, osoba otvorenih i širokih shvatanja. U ovom rijalitiju želim biti opušten.

Koji je Vaš tip djevojke, da li neka takmičarka ispunjava Vaše kriterije?

 - Ja se nadam da će biti još djevojaka, neke poznajem od prije. Mislim da će biti dobrog izbora. Za jedno sam siguran, a to je da se stare ljubavi neće ponoviti.

Kada ste rekli da neke djevojke poznajete od prije, kakvi su odnosi u pitanju?

- Ne bih komentirao to, mnogo sam kroz medije govorio o tome. Postoje djevojke s kojima sam imao nešto, neku vrstu odnosa. Šta to podrazumijeva ostaje na ljudima da procijene.

Mensur Ajdarpašić: Smatram za sebe da sam pametan momak. Instagram

Da li ćete sebi dozvoliti intimni odnosi pred kamerama?

- Nikad ne treba reći ne, postoji mogućnost kao što se desilo u trećoj sezoni zašto ne bi bilo opet. Potrudit ću se da to što više prikrijem da ne bude transparentno.

Posjedujete li degutantne informacije o ostalim takmičarima, da li bi ih iskoristili u nekoj raspravi?

- Sve i da posjedujem, nikada to ne bih učinio. Smatram za sebe da sam pametan momak, i da mogu na druge načine voditi raspravu.Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.