ŠARLIN OD MONAKA

"Najtužnija princeza na svijetu" u stabilnom je stanju nakon što je završila u bolnici

Ona je "hitno prevezena u bolnicu vozilom Hitne pomoći u noći sa srijede na četvrtak nakon što se onesvijestila zbog komplikacija vezanih uz tešku infekciju uha, nosa i grla koju je dobila u maju

Šarlin od Monaka: Pala u nesvijest. Agencije

L. K. P.

4.9.2021


Princeza Šarlin od Monaka (Charlene), koja je hitno hospitalizirana u Južnoj Africi nakon što je pala u nesvijest, u stabilnom je stanju, objavila je monegaška palača.

Supruga (43) princa Alberta od Monaka primljena je u srijedu kasno navečer pod pseudonimom u bolnicu u Durbanu, nakon što se onesvijestila u smještaju u kojem boravi već nekoliko mjeseci u JAR-u.

Ona je "hitno prevezena u bolnicu vozilom Hitne pomoći u noći sa srijede na četvrtak nakon što se onesvijestila zbog komplikacija vezanih uz tešku infekciju uha, nosa i grla koju je dobila u maju, pojašnjeno je u saopćenju.


Trenutno boravi u Africi. Instagram

-Princezin liječnički tim obavlja pretrage, ali ona je stabilno, dodala je organizacija sa sjedištem u Južnoj Africi. Kabinet monegaškog princa također je objavio da je njeno trenutno stanje "umirujuće".


Princeza je prošli mjesec imala operaciju čiji detalji nisu objavljeni. Princ Albert i njihova djeca bili su uz nju tokom oporavka.


-Liječnici i dalje pokušavaju utvrditi šta se tačno dogodilo, rekla je za agenciju France Presse Šantal Vitstok (Chantell Wittstock), direktorica udruženja, precizirajući da je do slabosti došlo u razdoblju princezinog oporavka od operacije.


Bivša plivačica, rođena 1978., vjenčala se za princa Alberta od Monaka 2011. godine. Njihov sin Žak (Jacques) nasljednik je trona dinastije Grimaldi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.