ZA VJERNE ČITAOCE

"Dnevni avaz" Vas vodi na Fest.33 na Bijeloj tabiji!

Prvih deset osoba koje danas dođu na recepciju "Avaz Twist Towera" dobit će po dvije ulaznice

Dnevni Avaz Vas vodi na Fest.33 na Bijeloj tabiji!. Fest.33

Piše: Avaz.ba

8.9.2021

Dnevni avaz kao medijski pokrovitelj "Fest.033" obradovat će čitaoce povodom ovog jedinstvenog događaja, Bijela tabija 11. septembar.

Deset najbržih čitalaca koji danas dođu na recepciju "Avaz Twist Towera", ul. Tešanjska 24a, dobit će po dvije ulaznice.

Da napomenemo, "Fest.033" za drugu sedmicu septembra u Sarajevu najavljuje prvo izdanje ovog festivala, koji će ove godine, tokom samo jednog dana trajanja napraviti uvertiru za muzički događaj koji će se od iduće godine održavati u Sarajevu u trajanju od 3 dana.

Ovogodišnji headliner je poznati turski producent i DJ, sa adresom u Amsterdamu, Burak Yeter, a prije njega na sceni će se pojaviti mnogi domaći DJ-evi i izvođači. Sa scene će se izmjenjivati zvuci elektronske i tehno muzike, ali i domaćeg rapa.

Zabava na jedinstvenoj lokaciji u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, na Bijeloj tabiji, počinje u subotu 11. septembra od 20 sati. Headliner, Burak Yeter će nastupati od ponoći, a zabava će trajati do ranih jutarnjih sati, s obzirom da će poslije nastupa turskog DJ-a uslijediti afterparty.

Karte za ovaj jednodnevni festival su u prodaji u sistemu kupikartu.ba od 25.8. Cijena regularne ulaznice je 10,00 KM, a VIP ulaznice 25,00 KM. VIP ulaznica uključuje korištenje posebne VIP zone te pogodnosti pri kupovini pića.

Karte će u zavisnosti od dostupnosti, biti moguće kupiti i pri ulazu na dan događaja.

Organizatori "Fest.033" i Burak Yeter za 11.9. najavljuju vrhunsku zabavu koja će trajati punih 8 sati. Nakon sjajnog zagrijavanja i spektakla koji će prirediti Burak Yeter, uslijedit će i afterparty koji će trajati do 4 sata iza ponoći. "Fest.033" poziva sve koji dolaze na koncert da se odgovorno ponašaju u skladu sa uputama i preporukama koje će biti istaknute.

Za ulaz na Bijelu tabiju potrebno je predočiti kupljenu ulaznicu. Potvrda o vakcinaciji i negativan pcr ili drugi test nisu potrebni!


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.