ZADRUGA

Mensur Ajdarpašić prokomentirao odnos sa Majom Marinković, Filip Car ljubomorisao

Ja neću da pričam situacije koje nisu poznate javnosti, kazao je Ajdarpašić

Mensur Ajdarpašić i Filip Car. YOUTUBE / PRINTSCREEN

S. Š.

9.9.2021

U toku sinoćnje emisije "Pitanje gledalaca" u okviru rijaliti programa "Zadruga" voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje koje je bilo za Filipa Cara, a ticalo se Maje Marinković.

Tu se umješao i Mensur Ajdarpašić koji je bio intiman sa Majom Marinković, ali je rekao da neće iznositi detalje koji nisu poznati javnosti, što je isprovociralo Cara.

Pitanje je glasilo: "Hipotetički, šta ako je Maji jako zasmetalo tvoje koketiranje sa Marijanom Zonjić i odmjeravanje sa Stanijom? Šta ako su portali puni prepiski? Šta ako napolju sve gori od Majinog bjesa?"

- Sa hipotetikom sam se susreo prošle godine. Mnogi su bili lagani, pa ih je hipotetika razvalila. Sa Marijanom ne smatram da je bilo muvanje. Vidio sam da je bliska sa Janjušem, sklonio sam se. Što se tiče Stanije, ne znam da sam blejao, više sam igrao rulert. Normalno da sam djevojku pogledao,  bila je izazovno obučena. Nisam toliko vremena proveo na žurci. Znam da su se Stanije i Maja čule, znam koliko Maja cijeni Staniju i njeno mišljenje. Bio sam prisutan kad su razovarale telefonom. Ako joj je to uopšte u glavi, nema razloga za ljutnju - odgovovrio je Car.


Zadruga: Rasprava za "crnim stolom". YOUTUBE / PRINTSCREEN

Car je prokomentirao da se jednom prilikom Maja Marinković naljutila na njega i zbog toga čestitala Ajdarpašiću rođendan. 

- Maja se naljutila i Mensuru čestitala rođendan i rekla da smo jedan - jedan - ubacio se Car. 

Mensur je tokom rasprave za "crnim stolom" rekao kako ne bi želio da Maji stvara nezgodne situacije. 

- Neću da pravim Maji situaciju. Ja neću da pričam situacije koje nisu poznate javnosti - rekao je Mensur.

- Eto, ljubomorisao sam - kazao je Car dodajući da je Ajdarpašića doživljavao na potpuno drugačiji dojam, te da mu ova sad rasprava izgleda smiješno. 

Pomenuo je i Vladimira Tomovića.

- Baviš se sitnim provokacijama, ja to nisam volio ni kod Vladimira Tomovića. Pričaš o nekim stvarima, pričaš o svojoj bivšoj djevojci, spominješ pjesme. Meni djeluje da ti mene gledaš, a ne možeš prevazići - pričao je Filip.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.