VISOKE TEMPERATURE

Za poznate dame ljeto još nije gotovo: Pogledajte gdje se sunčaju

Za mene ljeto još nije gotovo, poručila Hana. Rozga fanove obradovala fotografijama s plaže

Maya Berović, Hana Hadžiavdagić, Dara Bubamara. Instagram

Piše: L. Karahmet - Pujagić

14.9.2021

Toplo, septembarsko vrijeme idealno je za one koji uživaju u odmoru na plaži bez prevelikih gužvi. Mnoge poznate dame odlučile su iskoristiti miholjsko ljeto te poraditi na svom preplanulom tenu kako bi ga zadržale što duže.



Omiljena lokacija

Društvene mreže preplavljene su fotografijama koje dodatno dižu temperaturu. Pojedine ljepotice su još na plaži, a neke se sunčaju pored bazena.



Hadžiavdagić-Tabaković: Još se sunča. Instagram

Jedna od najpoznatijih bh. influenserica Hana Hadžiavdagić-Tabaković nedavno je poručila da za nju ljeto još nije gotovo te da se namjerava još sunčati. Osim na Hrvatskom primorju, boravila je u Turskoj i Grčkoj.


- Na koži so, na meni njegova košulja, kosa zamršena, obrazi rumeni - napisala je u opisu jedne fotografije.



Rozga: Pozirala uz osmijeh. Instagram

Jelena Rozga, za razliku od svojih brojnih kolegica, gotovo nikad ne objavljuje provokativne fotografije na društvenim mrežama. Međutim, nedavno je fanove obradovala kadrovima s plaže.


Pozirala je nasmijana te je oduševila muški dio publike.



Badrić: Omiljena destinacija Hvar. Instagram

Pjevačica Nina Badrić veći dio godišnjeg odmora provela je na svojoj omiljenoj lokaciji, u Jelsi, na otoku Hvaru, gdje ima stan. Svoje je pratioce redovno obavještavala i o drugim lokacijama na koje je putovala. Nakon odmora i ljetnih nastupa, Nina je posljednjom fotografijom dala do znanja da je vrijeme za povratak u realnost.


- Hvala ti, ljeto... Bilo si predivno - napisala je Badrić.



Modne kombinacije

Hrvatska glumica Bojana Gregorić-Vejzović posljednje zrake ljetnog sunca upijala je na  Pelješcu. Okružena dragim ljudima, Bojana je, sudeći prema objavama na društvenim mrežama, uživala u ljetovanju, od kojeg se sada lagano oprašta.



Gregorić-Vejzović: Uživala na Pelješcu. Instagram


Maya Berović vrijedno je radila tokom ljeta, ali je ipak, u pauzama između nastupa, pronalazila vremena za odmor. Ljeto je pri kraju, a pjevačica je odlučila da isprati omiljeno doba godine sunčanjem i kupanjem na bazenu.



Berović: Vrijedno radila tokom ljeta. Instagram

Tako su njeni pratioci imali priliku uživati gledajući fotografije koje redovno objavljuje na društvenim mrežama.


Dara Bubamara izgubila apetit

Dara Bubamara: Odmor u Turskoj. Instagram


Dara Bubamara trenutno se odmara u Turskoj. Pjevačica se nedavno žalila da je imala veoma naporno ljeto te da je čak, zbog silnih obaveza, izgubila apetit. Smršavila je šest kilograma, a na posljednjoj objavi iz suncem okupane Turske može se vidjeti da joj je sadašnja kilaža idealna. Nije poznato odmara li se sama ili joj društvo pravi dečko Toni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.